Finala primului sezon “Puterea Dragostei”, de sambata, primul loc la nivelul intregii tari! Kanal D, lider de audienta!


Finala primului sezon “Puterea Dragostei”, de sambata, primul loc la nivelul intregii tari! Kanal D, lider de audienta!

Sambata, 13 iulie, finala primului sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei”, care si-a desemnat cei doi castigatori care au intrat in posesia premiului de 10.000 de Euro fiecare, Bianca si Bogdan, a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul de difuzare “Puterea Dragostei”, 15:15 – 19:00, o medie de aproape un milion (977.000) de romani din intreaga tara au urmarit, in fiecare minut, deznodamantul primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea la Kanal D.

Citeste si: Jador și Simina s-au împăcat după Marea Finală Puterea Dragostei

Sambata, Kanal D a fost lider de piata, pe targetul National, cu 5,5% rating si 20,7% cota de piata. Minutul de aur, atins la 18:49, cand Andreea Mantea a anuntat numele castigatoarei primului sezon “Puterea Dragostei”, aproape 1.4 milioane (1.337.000) de fani erau cu ochii pe Kanal D.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” a debutat astazi la Kanal D, opt fete si opt baieti au intrat in cursa pentru a-si intalni dragostea adevarata. Telespectatorii i-au cunoscut, in premiera, in prima editie a noului sezon. Emisiunea va fi difuzata sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si ora 17:00, si Galele saptamanale, in fiecare sambata, la ora 15:30, la Kanal D!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei a slăbit spectaculos! Fanii nu o mai recunosc!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri