Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”

carmen-harra-previziune-coronavirus
carmen-harra-previziune-coronavirus

Carmen Harra a realizat o previziune șocantă despre noul coronavirus. Parapsihologul a dezvăluit că virusul va reveni în forță, iar vaccinurile nu îl vor vindeca.

Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus. Faimoasa clarvăzătoare a realizat o predicție până în anul 2033, în cadrul căreia le-a dezvăluit românilor ce urmează să se întâmple cu omenirea până atunci. De altfel, Carmen Harra a discutat și despre noul coronavirus și a mărturisit că acesta va reveni în forță din toamnă, iar vaccinurile nu îl vor vindeca, așa cum se credea până acum.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei

carmen-harra-previziune-coronavirus
carmen-harra-previziune-coronavirus

Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: virusul revine!

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare și clarvăzătoare, iar evenimentele pe care aceasta le-a anunțat de-a lungul timpului s-au petrecut exact așa cum au fost dezvăluite de românca stabilită în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Din nefericire, nu mereu previziunile acesteia sunt pozitive, așa că românii au aflat o veste teribilă, potrivit căreia noul coronavirus va face din ce în ce mai multe victime, situația înrăutățindu-se considerabil din această toamnă. Potrivit celebrului parapsiholog, omenirea va reveni treptat la normal, însă normalitatea va fi adaptată la situația actuală, iar viețile noastre nu vor mai fi la fel.

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble! ”Pe ea o văd într-o altă relație”

carmen-harra-previziune-coronavirus
carmen-harra-previziune-coronavirus

Motivul pentru care Carmen Harra a realizat această previziune șocantă despre noul coronavirus este însuși faptul că această experiență, la nivel global, a marcat o traumă a conștiinței colective. Totodată, clarvăzătoarea a explicat că virusul va reveni în toamnă, după ce va fi suferit numeroase mutații genetice, iar vaccinurile realizate de medici nu vor fi eficiente în totalitate.

„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea(...) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!” a declarat Carmen Harra pentru Ciao.ro.

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire,” a continuat Carmen Harra, potrivit sursei citate.

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Costin Mărculescu! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi BrancuCitește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Autoritățile sunt în alertă! După ciuma bubonică, o altă boală face ravagii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies