Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său: „Aș prefera să îmbătrânesc singură”


Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său. De ce nu s-a căsătorit până acum, vedeta a spus totul despre viața sa personală.

Mădălina Ghenea a vorbit despre viața sa personală, după ce ani întregi a decis să nu vorbească nici despre fiica ei și nici despre bărbații cu care s-a iubit.

Din declarațiile sale, mulți au înțeles de ce nu Mădălina Ghenea nu s-a căsătorit până acum. Mesajul ei a stârnit multe controverse, deși știau că este fericită și împlinită alături de Leonardo Maria Del Vecchio.

Citeste si: Veste bombă în showbiz! Mădălina Ghenea i-a dat papucii multimiliardarului? ”Aș prefera să îmbătrânesc singură”

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții.

Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)

Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său
Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său

Citeste si: Mădălina Ghenea s-a logodit?! Totul despre relația cu Leonardo Maria Del Vecchio

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită.

Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat Mădălina Ghenea, lăsând să se înțeleagă faptul că ea și italianul nu mai sunt în relații foarte bune.

foto: Hepta.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina Ghenea s-a logodit?! Totul despre relația cu Leonardo Maria Del Vecchio

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Despărțire neașteptată în showbiz! Mădălina Ghenea ar fi fost părăsită de iubitul miliardar

Veste uriașă pentru Mădălina Ghenea! Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei miliardar?

În sfârșit, a recunoscut! Cu cine se iubește Mădălina Ghenea EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri