Care este smântâna folosită pentru frișcă. Cofetarii pricepuți știu secretul pentru cele mai gustoase creme!

Care este smântâna folosită pentru frișcă. Cofetarii pricepuți știu secretul pentru cele mai gustoase creme!
Care este smântâna folosită pentru frișcă

Gospodinele prepară o mulțime de feluri gustoase de deserturi pentru întreaga familie. Cu toții suntem fanii prăjiturilor și vrem ca acestea să fie învelite într-o frișcă savuroasă și sănătoasă.

Iată care este smântâna care trebuie folosită pentru frișcă. Cei mai buni cofetari au recomandat-o.

Citește și: Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus. Specialiștii te sfătuiesc să faci acest lucru

Ce smântână trebuie să folosești pentru frișcă

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei!

Românii sunt fanii prăjiturilor și își doresc ca acestea să fie preparate cât mai sănătos. De obicei, conservanții aditivi sunt evitați de către gospodine, deoarece ele preferă să respecte rețetele tradiționale.

Dacă până acum nu ai mai încercat să faci frișcă, idea putea să îți dea bătăi de cap, dar în realitate lucrurile sunt mai simple decât crezi.

Trebuie să știi că nu este deloc dificil, mai ales dacă ții cont de câteva trucuri.

Pentru început, pentru a prepara o frișcă savuroasă, trebuie să alegi cu atenție tipul de smântână pe care îl folosești. Cofetarii recomandă să optezi doar pentru smântâna naturală, de țară, din lapte de vacă, care trebuie să aibă o grăsime de peste 30%, iar acest detaliu este asigurat atât timp cât smântâna nu a fost supusă procesărilor industriale.

Înainte de a bate smântâna, trebuie fii sigur că aceasta  este rece. Temperatura pe care trebuie să o prezinte produsul este de aproximativ 5-6 grade Celsius. Dacă are o temperatură mai ridicată, procesul de mixare va dura mai mult și nici nu se va întări suficient de mult încât să își mențină forma. Astfel, riști să se „taie”, adică să se producă o separare de unt în compoziție.

Citește și: Ingredientul secret care trebuie adăugat neapărat în pandișpan. Va avea un gust senzațional

Cum prepari smântână pentru ornat deserturi

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]

Dacă ai cumpărat o smântână pentru frișcă, este indicat să o lași la rece și să te asiguri că vasul de bucătărie în care vei mixa smântâna va fi și el rece.

Toate ustensilele trebuie să fie curățate foarte bine.

Pentru început, smântâna se bate timp de două minute la viteză mică. Apoi, se face trecerea la mixarea la viteză mare. Este important să știi că smântâna nu trebuie mixată foarte mult timp, deoarece se va transforma în unt.

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum poți negocia dulciurile cu copiii. Ce strategie trebuie să adopte mamele

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Rețetă de Mușchiuleț de porc cu sos de miere și usturoi. O delicatesă în adevăratul sens al cuvântului!

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies