CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE


CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Iată pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia RAC (21 iunie – 22 iulie)

DESCĂRCARE DIVINĂ – MESAJ ABRUPT PENTRU SIGURANŢă TA

Arhanghelul Mihail este prezent şi îţi cere să îi asculţi şi să iei aminte la ghidarea Să. Ea îţi va fi livrată abrupt prin senzaţîi intuitive definitive de care nu ai cum să te îndoieşţi.

Îţi este oferit un scut simbolic că un instrument puternic de protecţie. Pe măsură ce lucrezi mai mult cu Arhanghelul Mihail, te vei ajusta încet încet la ghidarile şi mesajele sale. Că fiind Marele Războinic al Luminii, prioritatea să este să te menţînă în siguranţă şi bine mereu. Siguranţă este definită că “starea de a fi protejat împotriva oricăror consecinţe – fizice, spirituale, sociale, financiare, emoţionale, ocupaţional, psihologice – ale eşecului, accidentelor, stricăciunilor, erorilor sau a oricăror alte evenimente considerate nedorite”. Viaţă este ocupată şi ritmul ei este foarte rapid.

În orice moment din timp te poţi gândi la o multitudine de lucruri de făcut, joburi, sarcini profesionale ce au termen limita, găsirea unui loc de parcare, ce să mănânci peste zi, treburi cu copii şi tot aşa. Foarte uşor poţi fi neatent şi distras de lumea exterioară şi astfel să pierzi semnele angelice livrate ţie. Preocuparea spre alţîi şi alte lucruri îţi scad abilităţile de observare. Aici este momentul în care Arhanghelul Mihail păşeşte ferm cu o “descărcare divină” sau atentionandu-te să te readucă la realitate. El îţi livrează aceste descărcări sau avertismente prin senzaţîi abrupte definitive. Ai putea auzi brusc sau intui un singur cuvânt tare sau o afirmaţie scurtă cum ar fi “OPREŞTE”, “FUGI” sau “MERGI LA DREAPTA” sau să ai un sentiment extrem de puternic şi brusc în tot corpul care să se simtă precum “OPREŞTE”, “FUGI” sau “MERGI LA DREAPTA”  fără să şţîi de ce. Eşţi rugat să nu ignori aceste descărcări divine în fiinţă ta. Este implicată o mare energie a Arhanghelului Mihail că să livreze asemenea mesaje. Trebuie să şţîi că ocupaţia lui 24 din 24 este sănătatea şi siguranţă ta fizică şi spirituală.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE :  Intuiţie/ încredere dincolo de orice/ acţionează acum/ atenţie că poţi merge pe o cale a vieţîi nesigură/ construieşţi în baza de hazard/ condiţiie meteo sunt extreme, eşţi avertizat/ ai grijă mare cu o tranzacţie financiară/ drum de trafic dificil/ atenţionare importantă.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, îţi mulţumesc că îmi mă ţîi în siguranţă şi deplin protejat(a). Mă acordez la mesajele tale şi acţionez rapid în baza ghidarii primite. Ascult, am încredere şi acţionez în baza călăuzirii spontane venite de la Ţine. Îţi mulţumesc!

citeşte continuarea aici


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Fecioru - Cum să profiţi din plin de anul 2019. Sfaturi pentru a-ţi croi o viaţă de poveste

A băgat DIVORȚ! S-a întâmplat după o serie de înjurături în public

HOROSCOP. Iată ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Horoscop complet 8 decembrie. Ce zodie şi cumpără casă nouă! Bani şi moşteniri

Prajitura Regina Maria: reteta veche din caietele strabunicelor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU Noiembrie 2021. Nativii Leu au succes la serviciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri