CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE


CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Iată pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ONESTITATE – AI NEVOIE SĂ ÎŢi AUZI PROPRIUL TĂU ADEVĂR

Arhanghelul Mihail îţi cere să fii total sincer cu ţine însuţi. Este timpul să te pui pe ţine pe primul loc.

Îţi este înmânată sabia simbolic de către Arhanghelul Mihail că un strigat pentru o acţiune definitivă.

Acum este timpul perfect să îţi inventariezi viaţă şi direcţia încotro se îndreaptă. Arhanghelul Mihail a fost martorul acţiunilor tale de sacrificiu de sine. El îţi înţelege obligaţiile şi responsabilităţile şi este martor cât de mult îi iubeşţi şi îţi pasă de cei din jur. Însă este timpul să examinezi şi să redefineşţi ce îţi doreşţi să obţîi şi care este scopul vieţîi tale. Arhanghelul Mihail stă alături de ţine acum, în timp ce te afli la o răscruce a vieţîi.
El îţi cere să fii brutal de sincer cu ţine şi să alegi direcţia care este cea mai sinceră faţă de binele tău înalt. Înainte de a lua decizii în care direcţie să o apuci, Arhanghelul Mihail îţi reaminteşte că posezi darul divin de liber arbitru, chiar dacă oricum beneficiezi de susţinerea şi ghidarea să pentru a fi deplin informat. Planul divin pentru ţine este acela de a-ţi urmă calea pe care inima ta cânta şi sufletul dansează: pentru că Sinele tău să fie adevărat.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE :  activează-ţi iubirea de sine, respectul de sine/ elimina autosabotajul, atitudinea de salvator, angajamentele necerute sau pe care nu le poţi susţine/ apare o nouă carieră, un nou proiect creativ/ ierţi sau eşţi iertat/ faci alegeri bune privind sănătatea şi starea de bine/ îţi urmezi inima/ îţi asculţi visele şi speranţele/ o dorinţa lungă de o viaţă se va împlini/ ţi se face dreptate.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, eu ştiu că Sinele meu înalt mă va ghida spre deciziile corecte. Am încredere că pot lua acum decizii deştepte şi bune pentru mine. Îţi mulţumesc că mă susţîi să îmi ating potenţialul şi îl onorez permiţându-mi să fiu unic eu. Sunt înţelegător şi sincer faţă de mine pentru că merit iubire şi toate lucrurile bune. Mulţumesc!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Fecioru - Cum să profiţi din plin de anul 2019. Sfaturi pentru a-ţi croi o viaţă de poveste

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

HOROSCOP. Iată ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Horoscop complet 8 decembrie. Ce zodie şi cumpără casă nouă! Bani şi moşteniri

Prajitura Regina Maria: reteta veche din caietele strabunicelor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri