CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE


CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE

Iată pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

ELIBEREAZĂ GRIJILE – TRAGE CABLUL DE LA ÎNGRIJORARE

Arhanghelul Mihail este prezent alături de ţine pentru a te decupla de la îngrijorare. Doar cere-i asta şi se va face!

Sabia şi scutul îţi sunt oferite simbolic de Arhangelul Mihail că instrumente puternice de eliberare de stres.

Îngrijorarea este doar un obicei universal de manifestare a fricii. S-a estimat că o persoană petrece 20-40% din timp revizitand trecutul cu furie, vinovăţie, durere, o altă porţiune de 20-40% ingrijorandu-se ce s-ar putea întâmplă în viitor, apoi întrebându-se de ce nu are suficientă energie rămasă pentru prezent, pentru a fi aici şi acum. Arhanghelul Mihail păşeşte în faţă ta spre a te asista în acest obicei distructiv, luându-ţi îngrijorările excesive şi asistandu-te să rămâi focusat în prezent.
Ai putea fi ghidat să îţi scrii grijile în fiecare zi într-un jurnal sau să scrii o scrisoare îngerilor tăi şi să o plasezi la altarul pentru îngeri. Ai putea să fii ghidat să te conectezi cu îngerii prin meditaţîi şi să vizualizezi cum plasezi grijile tale într-o cutie angelica, dându-le astfel lor. Arhanghelul Mihail este aici că să te ajute să fii total prezent în ACUM pentru că ACUM este singurul loc în care poţi obţine un efect.
Oricum, nu te poţi îngrijora într-atât de mult încât să aduci o contribuţie sau diferenţa în bine într-o situaţie.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE :  dormi prost şi ai nevoie de reechilibrare/ treci din nou şi din nou peste o problema/ te simţi blocat şi fără motivaţia de a avansa/ rezişţi în faţă schimbării/ exagerezi cu protecţia excesivă asupra copiilor/ te simţi în dezechilibru/ exagerezi în general/ eşţi prea grăbit/ hiper-activitate/ nu eşţi productiv.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, îţi mulţumesc că mă ajuţi să mă simt calm şi centrat. Realizez că eu sunt mai mult decât ce mă supără şi îngrijorează. Îngrijorarea mea este doar un obicei pe care acum îl eliberez cu ajutorul Tău. Îmi ridic nivelul de energie gândind pozitiv şi eliberând orice furie şi anxietate stocată în mine. Îţi mulţumesc că mă asişţi în acest proces important pentru mine!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Fecioru - Cum să profiţi din plin de anul 2019. Sfaturi pentru a-ţi croi o viaţă de poveste

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

HOROSCOP. Iată ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Horoscop complet 8 decembrie. Ce zodie şi cumpără casă nouă! Bani şi moşteniri

Prajitura Regina Maria: reteta veche din caietele strabunicelor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tehnici de machiaj pentru începători

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri