Bogdan Mocanu, declarație șoc despre Ella! Acum sunt la cuțite, dar în trecut, a abordat-o pe Facebook, exact din casa Puterea dragostei EXCLUSIV


Bogdan Mocanu a vorbit în termeni laudativi despre Ella de la Puterea dragostei, în schim, acum, nu se mai înțeleg deloc


In articol:

Scandalurile sunt la ordinea zilei în casa Puterea dragostei. Săptămâna aceasta protagoniști au fost de departe Ella, revenită în show, și Jador, cel cu care bruneta a avut intenția de a forma un cuplu la începutul sezonului 2.

Culmea, între ei, ca un apărător al dreptății, s-a băgat și Bogdan Mocanu, prietenul manelistului, care avea să o atace dur pe tânără în competiție. 

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, complet goală pe internet! Fotografia care îl va înnebuni pe Mocanu

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, anunț important după ce a ieșit cu Mariana: „Am nevoie de o fată...”

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei s-a întors la muncă! Cu ce se ocupă, de fapt, fosta concurentă

Bogdan Mocanu, justițiar între Ella și Jador

”Ella ar trebui să stea în banca ei și să nu mai continue cu atitudinea asta în casă la adresa lui Jador. O femeie nu face circul ăsta și mai ales ea care l-a plăcut pe prietenul meu și nu numai.

Mai bine, mă opresc aici”, a spus Bodgan, ca un justițiar în războiul dintre cei doi concurenți, spre marea mirare a celor care îl știau pe concurent mai calculat și deloc genul de a se amesteca în treburile altora. Mai mult, atitudinea lui Mocanu a fost catalogată ca fiind una surprinzătoare, în condițiile în care, în trecut, el spunea despre brunetă că este ”fata cea mai bună din casă și are un suflet de aur”.
 Ca un făcut, între Mocanu și Ella ar fi putut exista și o legătură de alt gen dacă concurenta nu ar fi bătut în retragere în trecut.

Bogdan Mocanu a spus totul despre Ella de la Puterea dragostei, dar nici ea nu a rămas datoare

Bogdan Mocanu a spus totul despre Ella de la Puterea dragostei, dar nici ea nu a rămas datoare. Surpriză însă la două luni de la ieșirea din competiția amoroasă, tânără a recunoscut că, înaintea lui Jador în emisiune, ea a fost contactată, inițial, de prietenul acestuia... Bogdan. "În primul sezon, Mocanu mi-a trimis o cerere de prietenie, iar eu, la rândul meu, i-am scris atunci un mesaj",  a dezvăluit frumoasă femeie. Astfel, conform declarațiilor sale, Ella de la Puterea dragostei l-a plăcut pe Mocanu, dar împrejurările au determinat-o să bată în retragere. "În primul sezon, după mai multe discuții pe care noi le-am avut prin mesaje, am fost contactată de producători să vin în show! Însă, Bogdan avea atunci iubită și nu aș fi dorit niciodată să am de a face cu Roxana, care era o fire vulcanică, nu aș fi suportat. Pe de altă parte, este adevărat că el mi s-a părut un tip interesant! Repet însă, nu am vrut să continui ceva care nu ar fi avut, probabil, vreun rezultat”,  a spus Ella într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, declarație șoc despre Ella! Acum sunt la cuțite, dar în trecut, a abordat-o pe Facebook, exact din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Andra de la Puterea dragostei, complet goală pe internet! Fotografia care îl va înnebuni pe Mocanu

Ligi de la Puterea dragostei s-a întors la muncă! Cu ce se ocupă, de fapt, fosta concurentă

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri