Jador de la Puterea dragostei, anunț important după ce a ieșit cu Mariana: „Am nevoie de o fată...”


Ce a dezvăluit Jador pe pagina sa.


In articol:

Jador de la Puterea dragostei a reușit în ultimul an să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Videoclipurile sale au reușit să strângă zeci de milioane de vizualizări, iar Jador a decis să facă un lucru neașteptat pentru toate fanele sale.

Concurentul din casa Puterea dragostei vrea să filmeze următorul videoclip cu una dintre fanele sale, însă are și reguli stricte despre cum ar trebui să arate fata respectivă. Deși ar putea să o roage oricând pe una dintre colegele sale de competiție, Jador are alte planuri pentru piesa sa.

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei se mută în casă nouă! Cum arată locuința

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, despre scandalul cu Larisa și acuzațiile despre Culiță Sterp ”M-a înjungiat pe la spate” EXCLUSIV

Într-un filmuleț pe Instagram, Jador a anunțat cum ar vrea să fie fata cu care va filma:

„Am nevoie de o fată frumoasă, care să joace alături mine în videoclip. Nu vreau indecență, să fie ok. Nu vreau o fată indecentă, vreau o fată decentă. Să fie sexy în atitudine, să fie simplă la față

Fata care trebuie să apară cu mine în videoclip, trimiteți-mi și o poză”, a spus Jador, iar mii de fete i-au trimis deja mesaj că și-ar dori să fie protagoniste în videoclip.

Jador și Mariana au plecat din casa Puterea dragostei

Ieri, Jador a testat iubirea Marianei pentru el. Pentru a vedea dacă sentimentele ei sunt reale, Jador i-a propus Marianei să plece din casa "Puterea dragostei" împreună. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Mariana și-a făcut bagajul în grabă, pentru a părăsi casa cât mai repede alături de bărbatul pe care îl iubește, Jador. A și lăsat lucruri în casă de dragul de a fi cât mai repede alături de Jador.
Bianca a intrat în jocul lor, prefăcându-se că încearcă să-l convingă pe acesta să rămână în casă.

"Vai, pleacă Jador! Doamne, pleacă Jador, nu-mi vine să cred", a spus Bianca. "Jador, vino înapoi, n-ai cum să pleci cu ea! Jador, nu-i genul tău de fată, crede-mă. Jador, o să te înșele Mariana, ai să vezi", a continuat Bianca.

"Niciodată!", a replicat Mariana.


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca de la Puterea Dragostei se mută în casă nouă! Cum arată locuința

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

ȘOC la Puterea dragostei! Simina este gravidă, dar Alex Zănoagă nu o ia de nevastă! Ce spune bărbatul despre o nuntă

Ella de la Puterea Dragostei, despre scandalul cu Larisa și acuzațiile despre Culiță Sterp ”M-a înjungiat pe la spate” EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Minivacanța de 1 decembrie. Turiștii fac rezervări la munte: „De Crăciun vom avea spitalele pline”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri