Ligi de la Puterea dragostei s-a întors la muncă! Cu ce se ocupă, de fapt, fosta concurentă


Unde a fost surprinsă Ligi de la Puterea dragostei.

La o săptămână după ce a fost eliminată din casa Puterea dragostei, Ligi a reușit să își revină din acest șoc pe care i l-au provocat colegii săi de competiție.

Fosta concurentă nu se aștepta să iasă atât de repede din concurs, după ce începuse să se apropie din ce în ce mai mult de Andy, însă decizia băieților a fost nemiloasă.

Ligi s-a întors în orașul natal și s-a întors la serviciu. Puțină lume știe cu ce se ocupă de fapt, Ligi de la Puterea dragostei.

Aceasta este make-up artist, iar ieri s-a întâlnit cu Andreea Pirui, pe care a decis să o machieze.

Citeste si: Dezvăluiri ŞOCANTE din cuplul Bianca-Livian "Se poartă urât cu ea, o trage de păr, o împinge" Vezi cine spune că tânărul a devenit agresiv!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, anunț important după ce a ieșit cu Mariana: „Am nevoie de o fată...”

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

Aflată în vizită în România, Andreea s-a revăzut cu prietena sa, Ligi, care i-a făcut o mare surpriză celei care a plâns cu lacrimi amare când a plecat din competiție. Ligi a machiat-o pe Andreea Pirui, iar rezultatul le-a bucurat pe amândouă.

Mai mult decât atât, cele două au mers împreună la cumpărături și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Au stat minute în șir să aleagă hainele potrivite și și-au comparat formele în oglindă.

„Mor cu ea”, a scris Ligi în dreptul unui filmuleț în care așteaptă ca Andreea să se hotărascî în privința unei perechi de pantaloni.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iulia Vântur, din nou în doliu: „M-a învățat tot ce știu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri