Bill Gates, primele declarații despre era post-coronavirus! Ce se va întâmpla în lume


Bill Gates, care a prevăzut în urmă cu cinci ani pandemia de coronavirus, a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2021.


In articol:

În urmă cu cinci ani, Bill Gates făcea o previziune șocantă și intuia încă de pe atunci pandemia de coronavirus. În lume, în prezent, peste 85 de milioane de persoane au experimentat simptomele acestui virus, iar peste 1,8 milioane de persoane și-au pierdut viața.

Miliardarul american a vorbit despre ce se va întâmpla după era post-covid-19 și cum se va schimba lumea.

„Viața post COVID nu va mai fi la fel”, sunt cuvintele de început ale lui Bill Gates.

„Din păcate, încă nu am scăpat încă de virus. Modelele computerizate sugerează că pandemia s-ar putea agrava în următoarea perioadă. De asemenea, trebuie să aflăm mai multe despre o nouă tulpină a virusului care a apărut, care pare să se răspândească mai repede, dar să nu fie mai mortală.

Totuși, există două motive principale pentru a fi plini de speranță”, a scris Bill Gates pe blogul său.

Bill Gates, optimist în legătură cu ce se va întâmpla în 2021

Cu toate acestea, Bill Gates este optimist dacă se respectă regulile de distanțare și măștile de protecție sunt purtate. De asemenea, acesta punctează că vaccinurile care au apărut deja și urmează să apară, vor avea în sfârșit un impact evident la nivel global.

Citeste si: Cât durează imunitatea după vaccinul anti-Covid! Explicațiile lui Alexandru Rafila

„În primul rând măștile, distanțarea socială și alte intervenții pot încetini răspândirea virusului și pot salva vieți în timp ce vaccinurile sunt lansate. Iar celălalt motiv pentru a fi plin de speranță este că, în primăvara anului 2021, vaccinurile și tratamentele despre care ați citit în știri vor începe să atingă nivelul la care vor avea un impact global real.

Deși va trebui să existe încă unele restricții (la adunările publice mari, de exemplu), numărul cazurilor și al deceselor va începe să scadă foarte mult – cel puțin în țările bogate – și viața va fi mult mai aproape de normal decât este acum”, a mai transmis fondatorul Microsoft.

Citeste si: Raed Arafat, despre un lockdown general în România după sărbători! Ce spune despre restricțiile locale

„Mă bucur să constat că viziunea optimistă că lumea se va uni pentru a lupta împotriva COVID-19 s-a adeverit în mare măsură (cu unele excepții notabile). Nu am fi ajuns așa departe dacă guvernele, companiile și oamenii de știință din întreaga lume nu ar lucrat, cel mai adesea, strâns împreună.

Această cooperare globală este unul dintre motivele pentru care mă uit optimist spre anul următor – și nu numai promisiunea de a controla pandemia. Cred că lumea are, de asemenea, șansa de a face pași concreți cu privire la una dintre celelalte mari provocări din vremea noastră: schimbările climatice.

Vaccinul anti-Covid-19
Vaccinul anti-Covid-19, disponibil în mai multe țări[Sursa foto: Hepta]

Anul viitor, liderii din întreaga lume se vor întâlni la Glasgow, Scoția, pentru primul mare summit al Organizației Națiunilor Unite privind schimbările climatice de la reuniunile de la Paris din 2015. SUA sunt gata să reia un rol de lider în dezvoltarea și implementarea inovațiilor de energie curată necesare pentru a elimina gazele cu efect de seră.

Sper să îmi petrec o mare parte din timp în 2021 discutând cu lideri din întreaga lume atât despre schimbările climatice, cât și despre COVID-19”, a conchis Bill Gates.


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, despre un lockdown general în România după sărbători! Ce spune despre restricțiile locale

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

E obligatoriu de azi, 4 ianuarie! Anunțul zilei pentru toți românii din partea lui Raed Arafat

Noi reguli pentru elevi și profesori în 2021. Apare bacalaureatul internațional

Un bărbat de 75 de ani din Israel a făcut infarct după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru următorii 13 ani: „E sfârşitul lumii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri