Un bărbat de 75 de ani din Israel a făcut infarct după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19


Vestea că un bărbat a făcut infarct la scurt timp după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19 face înconjurul lumii.


In articol:

Vești cumplite după începerea campaniei de vaccinare anti-Covid-19. Un bărbat în vârstă de 75 de ani care a primit doza împotriva Covid-19.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani din nordul Israelului a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului coronavirus, a anunțat Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post.

Potrivit primelor surse, bărbatul avea condiții preexistente și suferise atacuri de cord în trecut, precizează Ministerul Sănătății.

Directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a anunțat că lansează o anchetă în legătură cu acest incident.

”Împărtășim durerea familiei”, a spus Levy într-un comunicat.

După ce a fost injectat în jurul orei 8.30 la o clinică, bărbatul a rămas în unitate conform procedurii, pentru o scurtă perioadă de timp, așa cum cere protocolul, timp în care medicii și asistenții au monitorizat dacă există efecte secundare.

Pentru că s-a simțit bine, bărbatului i s-a permis să plece acasă.

Vaccin împotriva Covid-19
Un bărbat a murit după vaccin împotriva Covid-19[Sursa foto: PixaBay]

Din nefericire, bărbatul a murit la aproximativ două ore de la administrarea vaccinului, iar directorul medical Levy a menționat că primele concluzii arată că nu există o legătură între moartea bărbatului și vaccinarea acestuia.

Citeste si: COVID-19 Austria: Țara intră în al treilea lockdown

Doi participanți la studiul realizat de Pfizer au murit până acum

După ce compania Pfizer care a făcut vaccinul anti-Covid-19 a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la începutul lunii decembrie, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Unul dintre decedați a fost ”imunocompromis”, ceea ce înseamnă că apărarea imună a persoanei era scăzută.

Citeste si: Medic celebru, despre campania anti-COVID-19: „E un pas foarte bun..."

La acea vreme, Asociația Midaat din Israel a comentat acest raport al deceselor, explicând că, atunci când vaccinurile sunt administrate populației cu risc, „pot exista cazuri nefericite. Asta nu ar trebui să inducă nesiguranță în privința vaccinului, ci să ne facă să salutăm transparența companiilor farmaceutice în procesul de aprobare a medicamentelor. ”

Îm plus, asociația a menționat că în cadrul unor acțiuni în care sunt implicați zeci de mii se oameni, decesul poate avea loc fără nicio legătură cu procesul, dar că marile companii precum Pfizer sunt obligate să raporteze aceste decese, pentru o mai mare transparență.

„Conform datelor publicate, șase dintre participanții la experiment au murit, dintre care doi au primit vaccinul și patru din grupul de control”, a spus dr. Uri Lerner, directorul științific pentru Midaat. „După o examinare aprofundată, nu s-a găsit nicio legătură între experiment și cauza morții”.

Sursa: The Jerusalem Post.


Abonează-te pe

Citește și:

Medicul român Herman Berkovits, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19: "Era momentul..."

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Dr. Adrian Marinescu, despre reacţiile adverse după vaccinul COVID, la 24 de ore după injectare: „Vă pot da exemplul meu”

Prospectul vacinului anti-COVID-19, în limba română! Iată ce trebuie să știi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Copilul tău se comportă total nepotrivit? Ce trebuie să faci în această situație?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri