Biletul de adio sfasietor lasat de Lidia mamei sale. "Trecutul si prezentul ma apasa. Iarta-ma, mama!"


Lidia Dragescu, tanara in varsta de 23 de ani care si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol din Cadedrala Saint Paul din Londra, a lasat un bilet de adio sfasietor prin care explica motivele pentru care a recurs la gestul teribil.

Lidia studia afacerile si era patinatoare pe gheata. Ea locuia impreuna cu familia la Romford, Essex. In ultima perioada, fata era foarte trista si nu mai avea prieteni, scriu StirileKanald.ro.

 

"Mama, regret ca te supar in acest fel. Stiu ca este normal sa fii suparata, dar sa nu iti para rau pentru mine. Eu sunt bine acum, intr-un loc mai bun. Am facut asta pentru mine, ca sa evadez. Trecutul si prezentul ma apasa. Va va fi greu fara mine o perioada, dar apoi va fi totul in regula. Gandeste-te ca eu sunt bine acum. Ti-am spus mereu ca te iubesc foarte mult. Imi pare pare rau, imi pasa de tine, dar a trebuit sa evadadez. Iti multumesc pentru tot!", i-a scris, intr-un ultim bilet, Lidia mamei sale.

Femeia este distrusa de durere. "A fost cea mai mai frumoasa fiinta umana, a fost cea mai buna fiica si prietena", a spus aceasta.

Citeste pe pagina 2 ce a scris in al doilea bilet de adio >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri