Mariana Cojocaru a vazut moartea cu ochii si a vorbit cu Dumnezeu! A fost in MOARTE CLINICA! „Viata pe pamant e suferinta, dincolo cand pleci, lucrurile stau cu totul altfel"


Mariana Cojocaru a fost invitata la Teo Show, unde a vorbit despre experienta pe care a avut-o.

Se pare ca Mariana Cojocaru si-a prevazut accidentul de masina care era sa o ucida.

"Totul a inceput cu eclipsa totala de soare de pe 11 august 1999. Fusesem plecata in Thailanda la initeri si am stat 4 ani si ceva, m-am intors in tara. Accidentul a avut loc dupa eclipsa, pe axa Varsator - Leu, eu sunt Varsator.

In noaptea dinaintea accidentului am visat un lucru extraordinar: parca eram un manechin si cineva imi capsa pielea capului. Apoi am plecat la drum, eram o petrecere la Iasi si veneam spre Bucuresti. Intre Focsani si Buzau masina a alunecat pe gheata, era februarie-zodia Pesti. Si eu am casa a 8-a a mortii in zodia Pestilor. De acolo, masina nu a mai avut contact cu solul. Apa cu apa, ca si element. Masina a acrosat in copac. Am fost lovita rau la cap, puteam sa fiu desfigurata, m-a operat domnul profesor Lascar la Bucuresti.", a povestit Mariana Cojocaru.

„Pur si simplu simt cum mi-a vorbit si mi-a comunicat, eu nu puteam sa spun aproape nimic.Asta mi-a spus sa o iau pe drumul asta pentru ca oamenii au nevoie de ajutorul meu. Ca oamenii ratacesc si nu stiu care e menirea lor pe pamant si trebuie sa le povestesc si sa ii indrum, apoi mi-am dat seama ca trebuie sa fac si psihologia pentru ca oamenii au nevoie si de mangaiere”.

„Viata pe pamant e suferinta, dincolo cand pleci, lucrurile stau cu totul altfel, acolo devenim numai spirit si suflet. Vezi peisaje, culori, vezi paradisul in forma cea mai frumoasa, asa cum de multe ori nici nu iti inchipui ca poate fi de frumos, simti ca zbori, te eliberezi”, a mai spus astrologul.

„Exista 108 vieti. 12 zodii x 9. In total sunt 108. (...) De aia exista zodiac arboricol, in sufletul nostru se ascunde un arbore”.

Vezi continuarea in materialul video:


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri