Avertisment socant: "Tot ce se intampla acum in Romania poate duce la un RAZBOI CIVIL" - Uite ce prevede clarvazatoarea de la Colectiv!


Avertisment socant:

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prevazut incendiul de la Colectiv, a avut o noua viziune.

"În aceasta dimineata ,cînd tocmai ma trezisem ,vad stand cu ochii închisi ,văd un Cer de noapte,iar pe Cer, foarte aproape de Pământ,zboara cu aripile întinse larg, o Pasare mare (putea fi si un Avion )si neagra,cu aripile lungi.

As putea -o asemăna foarte bine, cu un Vultur,sau cu vreun Avion sofisticat.

Dragii mei, Vulturul zboara în cerc ,iar la un moment dat îsi scutura Aripile ,si de sub Aripile sale curg alte păsări mai mici,mult mai mici,care cădeau în jos spre Pămant.

Previziune cutremuratoare: "Incepe o noua Revolutie! Intunericul si sangele varsat va acoperi Romania!- Ce spune clarvazatoarea de la Colectiv!

Dragii mei, acest VULTUR era daca vreti,precum un CAL TROIAN.
Păsările pe care le arunca de pe sub Aripile sale flexibile,se asemanau cu Avioanele mai mici,sau cu bombele,cu grenadele aruncate din Avioanele de lupta.

Totul se petrecea la noi in Romania,înspre Est!
Tot ce se arunca de pe sub aripile acelui Vultur, (putea fi si un Avion), se imprastiau peste tot înspre Rasarit,coborând cat mai aproape de Pămant.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Profetie cutremuratoare: vine Apocalipsa in 2017? Uite ce spune cea mai noua previziune!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Previziune cutremuratoare: "Incepe o noua Revolutie! Intunericul si sangele varsat va acoperi Romania! - Ce spune clarvazatoarea de la Colectiv!

Clarvazatoarea de la Colectiv, previziune socanta: "Venirea Lui IISUS HRISTOS este foarte aproape. O vom apuca si noi cei care, suntem deja la varsta a doua"

Previziune sumbra a lui Nostradamus pentru Romania in 2017: "Va cuceri Romania, pe care o va ruina pana la temelie"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri