Au iesit la o întâlnire în 1977, apoi el nu a mai sunat-o niciodată. Abia după 30 de ani a aflat motivul - VIDEO


Rick Heyward şi Karen Lunch au ieşit la o întâlnire când ambii aveau 17 ani. Au mâncat îngheţată, au mers la cinematograf, au petrecut într-adevăr clipe minunate împreună. Fata era convinsă că totul a decurs normal şi se aştepta ca Rick să o invite şi la o a doua întâlnire. Însă nu s-a întâmplat.

„Rick nu m-a mai sunat niciodată”, îşi aminteşte Karen, care a fost profund dezamăgită la acea vreme. Rick a fost un timid în liceu, motiv pentru care de fiecare dată când încerca să o sune pe Karen nu avea curaj să o facă până la urmă. Zilele de amânare s-au transformat în săptămâni şi era convins că fata s-a supărat şi a renunţat la tot. Nu a mai existat o a doua şansă, deşi se gândeau unul la celălalt.

Anii au trecut şi au mers la facultate, au avut relaţii, s-au căsătorit şi au devenit părinţi. Însă, cu timpul, atât Karen cât şi Rick au divorţat.

În 2010, cei doi s-au regăsit prin intermediul reţelelor de socializare. Şi-au amintit de ocazia ratată şi s-au întrebat oare ce s-ar putea întâmpla acum. De această dată, Rick şi-a învins timiditatea şi a invitat-o pe Karen la o a doua întâlnire, după trei decenii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ger şi zăpezi mari săptămâna asta! Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Mare atenţie! Desertul de post care îţi poate îmbolnăvi ficatul. Multe persoane îl consumă

Mihai Voropchievici: Cum să îţi atragi marea dragoste în noaptea Sfântului Andrei - "Se iau 41 de boabe de grâu care se pun sub pernă"

Când se va disputa finala “Exatlon”? Cosmin Cernat a făcut marele anunţ! Monica Roşu a părăsit în lacrimi competiţia sportivă televizată

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Virus de 10 ori mai periculos decât Covid-19, noul pericol pentru umanitate! „Nu știm cum va evolua această boală, dacă ajunge la oameni!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri