Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV


Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat imaginile şi astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţie şi care speră la marele premiu şi trofeul Exatlon.

Câştigătorul Exatlon România. ”De joi, a început în plan astrologic o formă de manifestare mult mai bună pentru fiecare dintre noi. Vom putea vedea mult mai clar oportunităţile şi latura energiei constructive.  Nu întâmplător, până duminică, 16 decembrie,  când va fi finala Exalton concurenţii se vor afla sub auspicii care pe unii îi vor avantaja iar pe ceilalţi evident, dezavantaja”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeţ.

Ioan Burculet este licenţiat în psihologie şi are experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie, iar previziunile sale pot fi citite pe blogul acestuia, Constelatia Destinului. Acesta a făcut o previziune pentru fiecare concurent, despre şansele ca acesta să câştige Exatlon.

”Aş începe cu Beatrice Olaru care are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost acele elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. O să vedem însă, în cele din urmă cum dictează Destinul ei!

 
Doru Meseşan, deşi are undeva dincolo de toate trăirile teama de a fi eliminat, şansele pot fi de partea acestuia.

Prestaţia, chiar dacă a fost mai complexă şi delicată în acelaşi timp, în unele ipostaze şi trebuie să menţionez că nu m-am uitat la concurs, universul îi poate aduce un loc de învingător. Chiar dacă nu va fi printre primii,  ceva se va întâmpla şi succesul poate fi pe deplin, dincolo de locul sau poziţia sa în clasament!

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Pestriţu, lovitură fatală în războiul CRUNT pe care-l duce în acest moment. Uite cum plănuieşte să-şi scoată din joc "adversarii".

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

E şocant ce i se întâmplă frumoasei Andreea Mantea când iese pe stradă, la Istanbul. Uite ce păţeşte în fiecare zi vedeta. EXCLUSIV!

Cancerul de sân: cauze, simptome, prevenţie, statistici în România

10 semne că eşti lângă partenerul care ar fi perfect ca soţ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion
3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri