10 semne că eşti lângă partenerul care ar fi perfect ca soţ


O relaţie între două persoane este de multe ori greu de analizat şi cu siguranţă îţi pui întrebarea dacă partenerul tău este într-adevăr persoana cu care ar fi bine să îţi uneşti destinele. Nu este simplu de răspuns la o astfel de întrebare.

O relaţie este ca o cadă uriaşă umplută cu apă dar şi cu petale de trandafiri. Oare este temperatura ideală să ne cufundăm în ea? Sau e prea fierbinte şi riscăm să ne opărim? Ori poate e prea rece şi cu timpul devine inconfortabilă..Sau la început e fierbinte dar se va răci cu timpul..

O astfel de comparaţie ne ajută să realizăm că momentul în care trăim o anume experienţă de viaţă este crucial. Dacă pierdem timpul într-o relaţie sperând că ea se va îmbunătăţi, este doar o iluzie. Ceva dificil la început, greu, dezagreabil sau complicat, nu se va îmbunătăţi cu siguranţă în timp.

10 semne care demonstrează că bărbatul ales ca partener va fi şi un soţ potrivit.

1. Este onest şi dezinvolt

Un bărbat care nu are nimic de ascuns se va comporta normal în orice împrejurare. Sinceritatea şi stilul direct conving, iar onestitatea demonstrează că este un partener serios pentru o căsătorie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri