Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE


Astrologul Kfetele.ro, Iona Burculeţ, ne-a povestit, în exclusivitate, experienţa lui din moarte clinică. Cuvintele şi întâmplările te vor pune pe gânduri şi vei realiza ca nimic nu este întâmplător.

Auzeam vocile, vedeam echipa intreaga, am vazut raza, apoi cum profesorul s-a deplasat spre masa de operatie unde eu eram intins si acoperit cu ceva alb. A dus mainile catre corpul meu si a tras de un dispozitiv, de parca era o masa, apoi am observat-o pe doamna specialist in neurochirugie A.N. cum s-a aplecat asupra mea. Ma minunam de ceea ce vedeam….

  Dupa un timp am inceput sa aud. Am simtit taietura de gatul meu, ma ustura. Am inceput sa vad aceiasi lumina de ceata si usor usor se distingeau glasurile asistentelor. Ceata din fata ochilor mei disparea si ma uitam la acelasi ceas, insa nu mai retin ora… era trecut de pranz, sa tot fi fost spre 14:00 p.m. Cand imaginea din fata mea s-a facut clara eu deja gandeam. Am spus in sinea mea:

   “Ioan, totul este bine!” si ma simteam eliberat de ceva! Habar nu aveam de ce?... Apoi am continuat:

   “Va multumesc tuturora pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. Vreau sa va spun ca v-am vazut pe toti de acolo de sus. Si ma bucur pentru ca toti ati avut grija de mine! In special pentru domnul profesor si doamna doctor!”

   Asistentele, pentru ca profesorul nu mai era, plecase impreuna cu specialista si anestezista au ramas mirati si nu mai spunea nimeni nimic! Se uitau la mine, eu ma uitam la ei. Si aparuse R. Atunci am continuat:

   “Ca sa nu spuna nimeni ca am luat-o razna. R vino aici langa mine!” Atunci am ridicat bratul drept si l-am apucat de halat, partea din spate am strans cat am putut si cu mana stanga de antebratul lui stang, la fel am strans puternic.

   “Sa nu zica cineva ca sunt nebun!” am gandit eu. VEZI SI GALERIA FOTO.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri