Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018

Saptamana 8 – 14 Octombrie a.c va evidentia o serie de oscilatii care prin natura lor vor contribui la provocarile cotidiene din jurul nostru. Trebuie sa avem o atitudine mai degajata in sectorul profesional catre final de saptamana si sa "profitam" fiecare reprezentant al celor 12 constelatii de beneficiile unui nou inceput care poate fi demarat in contextul fenomenului de Luna Noua, in constelatia Balanta care va avea loc in a 2-a zi din saptamana. Un interval de manifestare in care va trebui sa ne cotrolam pulsiunile si in care putem demara noi inceputuri! Un restart este binevenit.

In prima jumatate a zilei de Luni 8 Octombrie, atentia este indreptata catre tot ceea ce inseamna asociativitate. Din punct de vedere managerial se pot pune in aplicare planurile uitate pe hartie si coordonarea actiunilor la nivel profesional ne vor avantaja. Contracte, parteneriate, deschiderea, munca in echipa,  aduc in prim plan noi orizonturi profesionale care ne avantajeaza pe fiecare dintre noi, reprezentantii celor 12 contelatii!

Catre seara va trebui sa ne protejam in raporturile si relatiile sentimentale si chiar daca in relatia de cuplu aspectele negative tind sa excaladeze, va trebui implementata o stare si raport de echilibru, comunicare si constructivitate.

Un inceput de saptamana in care fiecare putem fi in forma, de care putem beneficia fiecare nativ in parte. Va trebui sa lasam deoparte comportamentul despotic, egocentrismul si tendinta de a exagera in anumite sectoare ale activitatilor noastre.

Sanatatea este aspectata pozitiv, astfel incat vor veni solutii si noile prescriptii pot aduce in echilibrul lor pe nativii care sufera de afectiuni cronice.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai ghinioniste zodii în toamna anului 2018! Ele se vor confrunta cu eşecuri în dragoste şi cu probleme financiare

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare

Cele mai cicalitoare femei din zodiac. Ai crede ca toate soacrele sunt nascute in aceste zodii

Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii in parte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri