Astrologul Ioan Burculet: Vibratiile si aspectele Saptamanii 1 - 7 Octombrie 2018


Astazi Miercuri 3 Octombrie a.c. zi guvernata de planeta Mercur, majoritatea aspectelor negative converg spre sectorul raporturilor si relatiilor cu familia si membrii acesteia. Va trebui sa avem mai multa rabdare in raporturile si relatiile cu parintii, membrii caminului, propria familie, socrii, fartii si surorile. Si desi este o zi favorabila comunicarii, aceasta ar putea fi precipitata.Aspectele imobiliare pot fi marcate de tranzactii eronate, o zi in care vor trebui evitate pe cat se poate!

Sectorul profesional va cunoaste o suprasolicitare indiferent de semnul zodiacal pe care il reprezentam fiecare dintre noi. Aspectel zilei de astazi Miercuri, zi guvernata de Mercur, pot conduce cu usurinta catre controverse. Parteneriatele in plan profesional nu sunt recomandate si intrunirile de business pot fi anevoioase daca nu vom reusi sa ne temperam emotiile. Orice impuls si discutie se poate precipita usor in detrimentrul nostru.
    
In plan financiar, castigurile nu sunt semnificative, asta nu inseamna ca nu avem noroc, insa va trebui sa ne mobilizam mult mai metodic pentru a reusi.
Planul sanatatii va afecta sistemul neurovegetativ, tulburarile si afectiunile digestive; va trebui sa avem grija la nutritie. Oscilatiile zilei de Miercuri vor fi vizibile daca nu ne vom echilibra

Joi 4 Octombrie a.c. va aduce o zi mult mai incisiva pentru fiecare reprezentant al celor 12 constelatii astfel incat va trebui sa cultivam echilibrul. Pozitia Lunii in constelatia Leu va dezvolta orgoliile, ambitiile prostesti, incapatanarea excesiva in toate sectoarele de actiune si activitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri