Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții. Ce se va întâmpla în 2021


Femeia a prezis data exactă când a început pandemia de coronavirus. Iată ce se va întâmpla în anul 2021.

O astroloagă din Marea Britanie, care a prezis în mod corect apariția unei pandemii anul acesta, a făcut o nouă serie de predicții pentru următorii ani, iar veștile nu sunt deloc bune.

Jessica Adams, în vârstă de 56 de ani, a renunțat la viața sa, pentru a se muta în Tasmania. Femeia locuia în Londra, însă a decis să își înjumătățească orele de lucru, să își anuleze toate evenimentele și întâlnirile și să se mute în cealaltă parte a Globului, acolo unde locuiește cu doi câini și cu o găină.

„Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea.

Jessica Adams
Jessica Adams a prezis pandemia de coronavirus[Sursa foto: Captură YouTube]

Acum un an, Jessica Adams și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori că planeta va fi lovită de un virus, oferind și o dată: 10 ianuarie 2020. Pe 10 ianuarie 2020, în Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a declarat ea.

Citeste si: Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

La începutul acestui an ea a mai prezis o „surpriză în octombrie”, legată de alegerile prezidențiale din SUA, care ar putea însemna „căderea lui Trump”.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris ea. Și în acest caz ea a ales o dată cheie- 1 octombrie- care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19.

În plus, Jessica Adams a mai prezis ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, precum și ruptura dintre cei doi prinți, William și Harry.

Harry a renunțat la titlul regal în urmă cu câteva luni și s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu familia sa.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Pentru următorii ani, Jessica Adam a făcut mai multe predicții. Despre pandemie, aceasta spune cp nu va exista un vaccin eficient împotriva Covid-19 și că vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat și cu SIDA.

Despre alegerile din SUA, femeia crede că vor fi un dezastru și că vor fi amânate până pe 20 noiembrie 2020, din cauza unor procese în instanță. În plus, aceasta crede că liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican, ceea ce înseamnă că Joe Biden va fi următorul președinte.

Cât despre schimbările climatice, Jessica Adams a prevăzut că se va încheia criza climatică în anul 2026, iar actrivista Greta Thunberg va reveni la viața sa obișnuită.

Anul 2021 va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare.

 

 

Sursa: Daily Mail.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Carmen Harra, mesaj îngrijorător pentru români: „Oamenii se vor revolta din nou”

Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri