Carmen Harra, mesaj îngrijorător pentru români: „Oamenii se vor revolta din nou”


Carmen Harra

Carmen Harra a vorbit despre ce se întâmplă în România, în contextul pandemiei de coronavirus, care a afectat milioane de români.


In articol:

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra vine cu nou dezvăluiri neașteptate despre țara noastră. După ce a vorbit despre coronavirus, Carmen Harra a venit cu precizări importante despre o revoluție din România.

Faimoasa prezicătoare care locuiește de ani de zile în Statele Unite ale Americii susţine că românii ar trebui să realizeze situația dificilă prin care trec și să facă ceva la nivel politic.

În cazul în care nu va exista o schimbare, Carmen Harra crede că va exista o va exista o revoltă, de data aceasta mai puternică decât cea din 1989.

Citeste si: Carmen Harra, previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

„Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din

nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună.”, a declarat Carmen Harra potrivit ciao.ro.

Ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în România

În ceea ce privește situația de la momentul actual din punct de vedere al virusului, prezicătoarea este mai optimistă. Susține că lucrurile se vor ameliora, dar din punct de vedere economic vor exista probleme.

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre schimbările din viitorul apropiat! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu?!

„În România, situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului.

Oamenii încearcă să își regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă.”, a completat ea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre schimbările din viitorul apropiat! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu?!

Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri