Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre schimbările din viitorul apropiat! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu?!


Carmen Harra a făcut dezvăluiri uluitoare într-o discuție purtată cu Cristi Brancu, pe canalul acestuia de Youtube.


In articol:

Carmen Harra a vorbit despre încheierea pandemiei de coronavirus și mai ales despre urmările acestui virus care a lovit întreaga lume de câteva luni. Conform prezicătoarei care locuiește în America, tot pe seama pandemiei poate fi pusă și moartea lui Costin Mărculescu, actorul găsit mort în casă la trei zile după ce a făcut infarct.

Citeste si: Carmen Harra, despre noul Mesia: „S-a născut de Paște...”

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor.

Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a mărturisit Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

 

Citeste si: Carmen Harra, premoniții cutremurătoare: „Omenirea se va muta...”

Carmen Harra, dezvăluiri șocante! ”Regina Angliei este ultima regină”

Nu a fost singura dezvăluire șocantă pe care Carmen Harra a făcut-o. Prezicătoarea susține că lucrurile se vor schimba mult la nivel global, în următorii ani.

”În America, lupta dintre cele două partide, între albi și negri, este atât de crâncenă încât poate să se ajungă și la un război civil. America este țara care a fost mereu în frunte, un lider, așa că lumea s-a dus după America din multe puncte de vedere.

Alegerile s-au făcut mai demult și eu anticipam că dacă nu am făcut alegerile corecte și dacă atacăm pământul sfânt, sunt niște plăți carmice care se plătesc acum. Revoltele se vor face simțite în lumea întreagă. Pe fenomenul ăsta general de spaimă, cine ne mai liniștește?! Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină.
Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba”, a mai afirmat Carmen Harra.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

AFLĂ: De ce se tem pisicile de castraveți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri