Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."


Prezicătoarea Carmen Harra nu stă deoparte și anunță populația despre perioada grea peste care nu vom trece prea curând.


In articol:

Carmen Harra și-a anunțat fanii că lumea nu va mai reveni la normal. Oamenii care o asaltează cu întrebări legate despre coronavirus și-au primit răspunsul.

Carmen Harra a venit cu răspunsuri

Cei care și-au pus speranțele în previziunile lui Carmen Harra, acum nu mai treuie să aștepte. 

previziuni covid carmen harra
Carmen Harra face previziuni sumbre[Sursa foto: PixaBay]

Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a spus prezicătoarea.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

previziuni carmen harra
Pandemia de coronavirus nu va lua sfârșit curând[Sursa foto: PixaBay]

”Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba! Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”, au fost cuvintele lui Carmen Harra.

Carmen Harra locuiește în SUA, dar continuă să vorbească și să le răspundă tuturor oamenilor care îi scriu și o întreabă lucruri legate de viitor. 

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei

Cât despre pandemia de coronavirus, se pare că aceasta n-a avut cuvinte tocmai pozitive. Nu vom scăpa prea curând de această etapă din viața noastră, acest lucru afectând întreaga planetă. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci dacă visezi bani. Cum se interpretează visul

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cele mai scumpe cadouri de nuntă din istorie

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Curăță bijuteriile de argint în doar câteva minute. Ce trebuie să folosești

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri