Cele mai scumpe cadouri de nuntă din istorie


Cele mai scumpe cadouri de nuntă din istorie

Sezonul nunților a fost sărăcăcios anul ăsta. Cele mai multe cupluri de tineri viitor căsătoriți și-au reprogramat petrecerile pentru anul care vine.

Motiv de bucurie pentru cei care își tot calculau și recalculau finanțele în speranața că un zero va mai apărea în coadă de undeva. Doar că întrebarea ce și cât să dăruiască tinerilor miri nu s-a dizolvat, doar s-a amânat. Poate că un pic de cercetare pe acest subiect n-ar strica. Și încotro să ne îndreptăm privirile întrebătoare, dacă nu spre celebrități? Chiar dacă nu putem egala performanțele celor mai generoase buzunare din istoria căsătoriilor, măcar din intenții să ne inspirăm.

Pentru restul, există carduri de cumpărături.

Kim Kardashian și Kris Humphries
Fericitul cuplu a primit cadouri de multe sute de mii de dolari cu ocazia oficializării iubirii lor. Dar cel mai impresionant a fost cu siguranță un Ferrari de 300 și ceva de mii de dolari, de la un afacerist malaysian. Cât s-au bucurat cei doi de bijuteria pe patru roți rămâne de discutat, având în vedere că divorțul și-a vârât coada la nici 72 de zile după nuntă.

Angelina Jolie și Brad Pitt
De data asta, e vorba de un cadou între miri. Angelina a ținut cu tot dinandinsul să marcheze celebra împreunare de suflete cu un dar mai degrabă sentimental decât valoros material. Mai precis, o mașină de scris de 11.000 de dolari, la care însuși Ernest Hemingway și-a imortalizat poveștile. Socotelile din vilă nu s-au potrivit cu cele din târgul premium, așa că Angelina a făcut ce ar fi făcut orice om rămas fără planul A.

A cheltuit prea mult. Mai mult decât 11.000 de dolari, întrebi? Da, cu mult mai mult. Așa a ajuns Brad să se mulțumească doar cu un biet ceas de 3 milioane de dolari, în locul faimoasei mașini de scris.

George Clooney și Amal Alamuddin
S-au luat la Veneția. Și probabil că jumătate dintre camerele Italiei și-au îndreptat obiectivele, mai mult sau mai puțin discret, asupra fastuoasei ceremonii.

După atâta atenție, George a zis să zboare pe sub radar o vreme. Așa că a lansat niște zvonuri că urmau să-și petreacă luna de miere pe o insulă privată. Doar că, ce să vezi, în realitate a cumpărat o căsuță la țară de vreo 5 milioane de dolari, undeva prin localitatea Sonning, la câțiva kilometri de Londra. Localnicii s-au mirat de faptul că vedeta a ales să le fie vecin, presupunând că motivul este naveta ușoară către capitală, cu trenul regional.

Prințul și prințesa din Abu Dhabi
Când un rege face cadouri, te aștepți să fie impresionante. Dar nici măcar mirii nu s-au așteptat la cadoul primit în 1981, la cea mai importantă nuntă din Abu Dhabi. Tatăl prințului le-a făcut de fapt cinste cu locația, un stadion de 20.000 de locuri și 100.000.000 de dolari. Da, ați numărat bine zerourile, e vorba de milioane.

Pentru cei mai cu picioarele pe pământ, există suficiente cadouri care pot impresiona și fără să intre în Cartea Recordurilor. Ca să le oferi și cu mai multă plăcere, poți chiar să le plătești prin CardAvantaj, în rate fără dobândă*. Până la urmă, gestul contează.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, din nou infectată cu noul Coronavirus! Cum se simte cântăreața?

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Vaccinul anti-covid, obligatoriu pentru categoriile esențiale?

Casa sau Apartament in Rate Fara Dobanda care se plateste singura

Vremea de joi, 23 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme innorata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri