Marian Vanghelie, despre pandemia de coronavirus: „Sunt sub orice critică. O să ne îmbolnăvim cu toții”

marian vanghelie interviu denise rifai
Marian Vanghelie a răspuns întrebărilor lui Denise Rifai

Fostul edil al sectorului 5 din Capitală a răspuns cu toată sinceritatea la întrebările adresate de Denise Rifai. Ce spune despre ce fac autoritățile.

Într-o discuție sinceră în cea de-a patra emisiune a lui Denise Rifai, "40 de întrebări cu Denise Rifai", Marian Vanghelie a răspuns la orice provocare.

Marian Vanghelie face declarații

Fostul primar al sectorului 5 este de părere că autoritățile nu spun adevărul în ceea ce privește pandemia de coronavirus, iar populația este înnebunită.

Citeste si: Raed Arafat face un alt anunț în plină pandemie de coronavirus

denise rifai emisiune
Denise Rifai a fost în discuție cu Marian Vanghelie[Sursa foto: Instagram Denise Rifai]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

"Mint și sunt sub orice critică, din păcate! Când spun asta nu spun ca bătălie politică, o spun ca un om ce mă interesează ce se întâmplă. Sunt săracii sub orice formă... forma cea mai penibilă. Eact ca un om, nu ai o cunoștință minimală despre ceea ce trebuie să faci pentru firma ta, pentru familia ta sau pentru țara ta, și încearcă să spună tot felul de bazaconii.

Îi sperie pe români la televizor. Românii nu mai înțeleg nimic, tocmai din haosul în care trăim. Boala există, dar faptul cum au prezentat, s-a denaturat, românii nu cred și nimic nu funcționează. Am niște colegi care au făcut Covid. Vă spun un singur lucru, dacă ați vedea ce haos este... Eu vorbesc cu toți care au luat Covid, am trimis și luat și niște tratamente din Turcia, din substanțele astea care sunt cele mai importante.

Dacă ați vedea haosul de la primul telefon când il dai si spui ca ai Covid pana la ce se întamplă, ați rămâne blocată. Acum am cunoștințele cum se comportă tot sistemul de guvernare din România pe această problemă. E dramatic pentru noi ca români. Oricum, o să ne îmbolnăvim cu toții, dar problema este că mulți o să moară din cauza ciudățeniilor autorităților că nu tratează. 

Citeste si: Medicii au descoperit un nou simptom al infecției cu Covid-19

denise rifai emisiune
40 de întrebări cu Denise Rifai[Sursa foto: Instagram Denise Rifai]

Domne, ia un model din afară dacă nu știi să conduci, copiază ceva! E o harababură și o amestecătură, marca Orban. Poate nu e el în totalitate vinovat, dar el reprezintă România în acest moment. Ar trebui să-i strângă pe toți la o masă.

Domnule, de ce avem problemele astea? Să extragă informația și să ia niște decizii. Liderul ia deciziile cu oamenii de specialitate.", au fost cuvintele lui Marian Vanghelie.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Klaus Iohannis face noi declarații: "Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă..."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Ludovic Orban, despre carantinarea națională: „Obiectivul nostru este să nu afectăm economia..."

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies