Marian Vanghelie, despre pandemia de coronavirus: „Sunt sub orice critică. O să ne îmbolnăvim cu toții”


Fostul edil al sectorului 5 din Capitală a răspuns cu toată sinceritatea la întrebările adresate de Denise Rifai. Ce spune despre ce fac autoritățile.


In articol:

Într-o discuție sinceră în cea de-a patra emisiune a lui Denise Rifai, "40 de întrebări cu Denise Rifai", Marian Vanghelie a răspuns la orice provocare.

Marian Vanghelie face declarații

Fostul primar al sectorului 5 este de părere că autoritățile nu spun adevărul în ceea ce privește pandemia de coronavirus, iar populația este înnebunită.

Citeste si: Raed Arafat face un alt anunț în plină pandemie de coronavirus

denise rifai emisiune
Denise Rifai a fost în discuție cu Marian Vanghelie[Sursa foto: Instagram Denise Rifai]

"Mint și sunt sub orice critică, din păcate! Când spun asta nu spun ca bătălie politică, o spun ca un om ce mă interesează ce se întâmplă. Sunt săracii sub orice formă... forma cea mai penibilă. Eact ca un om, nu ai o cunoștință minimală despre ceea ce trebuie să faci pentru firma ta, pentru familia ta sau pentru țara ta, și încearcă să spună tot felul de bazaconii.

Îi sperie pe români la televizor. Românii nu mai înțeleg nimic, tocmai din haosul în care trăim. Boala există, dar faptul cum au prezentat, s-a denaturat, românii nu cred și nimic nu funcționează. Am niște colegi care au făcut Covid. Vă spun un singur lucru, dacă ați vedea ce haos este... Eu vorbesc cu toți care au luat Covid, am trimis și luat și niște tratamente din Turcia, din substanțele astea care sunt cele mai importante.

Dacă ați vedea haosul de la primul telefon când il dai si spui ca ai Covid pana la ce se întamplă, ați rămâne blocată. Acum am cunoștințele cum se comportă tot sistemul de guvernare din România pe această problemă. E dramatic pentru noi ca români. Oricum, o să ne îmbolnăvim cu toții, dar problema este că mulți o să moară din cauza ciudățeniilor autorităților că nu tratează. 

Citeste si: Medicii au descoperit un nou simptom al infecției cu Covid-19

denise rifai emisiune
40 de întrebări cu Denise Rifai[Sursa foto: Instagram Denise Rifai]

Domne, ia un model din afară dacă nu știi să conduci, copiază ceva! E o harababură și o amestecătură, marca Orban. Poate nu e el în totalitate vinovat, dar el reprezintă România în acest moment. Ar trebui să-i strângă pe toți la o masă. Domnule, de ce avem problemele astea? Să extragă informația și să ia niște decizii. Liderul ia deciziile cu oamenii de specialitate.", au fost cuvintele lui Marian Vanghelie.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Klaus Iohannis face noi declarații: "Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă..."

Ludovic Orban, despre carantinarea națională: „Obiectivul nostru este să nu afectăm economia..."

Nelu Tătaru face anunțul: „Transportul în comun este focar de Covid-19”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri