Aşa faci cele mai gustoase sarmale! Ăsta e secretul care le face delicioase!


Aşa faci cele mai gustoase sarmale! Ăsta e secretul care le face delicioase!

În foi de varză şi de viţă, asortate cu celebra polenta şi cârnaţii afumaţi, sărmăluţele întăresc parfumul şi culoarea locală a Ardealului, deşi au existat o serie de controverse cu privire la originea lor.

Moghazehi Mehrzad a preparat sarmale în foi de varză murată şi mămăliguţă fiartă în stock, cu parmezan. ,,Când aveam 8,9 ani şi mama făcea sarmale, era un dezastru în casă. Toată bucătaria era plină de boabe de orez, bucăţi de carne tocată şi verdeţuri “, îşi aminteşte el.

De aici, modul de a găti reţeta s-a transformat într-o joacă.

 

Piesele jocului

 

Carne de porc- 500 grame;

Ceafă de porc afumată- 200 grame;

Carne de vită- 300 grame;

Varză acră- aproximativ- 2 kg;

Orez – 150, 200 grame;

Pătrunjel- 5 fire;

Mărar- 5 fire;

Ceapă verde- 5 fire;

Ceapă- o bucată;

Ardei gras roşu – 2, 3 bucăţi;

Suc de roşii- 100 mililitri;

Ulei- 30 mililitri;

Chimen- o linguriţă;

Foi de dafin – 2, 3 frunze;

Turmeric( Curcuma)- o linguriţă;

Cimbru- 1 varf de linguriţă;

Ienibahar- 1 varf de linguriţă; B

oabe de piper- 15 bucaţi.  

 

Vezi cum se prepară pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP WEEKEND 3-4 NOIEMBRIE 2018: Nepotrivirile de caracter se accentuează, scântei în relaţie. PREVIZIUNI COMPLETE

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

9 lucruri pe care nu le ştii despre orgasm

HOROSCOP. Zodiile a căror viaţă se prăbuşeşte în perioada următoare. Aveţi mare grijă!

Cătălin Botezatu, declaraţie absolut şocantă despre noua relaţie a Biancăi Drăguşanu! Designerul a spus lucrurilor pe nume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri