Asa faci cea mai buna marinada pentru carnea de porc! Este perfecta pentru gratarele din aceasta vara!


Ai nevoie de 1 kg de ceafa de porc cu os, taiata felii groase de aproximativ 2 cm, nebatuta.

2 linguri de ulei de masline extravirgin
2 linguri vin alb sau o lingurita de otet
sare, piper dupa gust
1 lingurita de boabe de mustar
1 lingura sirop de artar
1 lingura sos de soia
un varf de lingurita oregano uscatun varf de lingurita cimbru uscat

Ingredientele se amesteca cat se poate de bine (nu se vor omogeniza pentru ca au consistente diferite) si se toarna peste carne. Se maseaza carnea cu amestecul obtinut, apoi se acopera si se pastreaza la frigider, minimum 2 de ore, de preferat 12 ore (adica peste noapte).

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai simpla garnitura pentru retete cu carne - Garnitura de rosii si busuioc

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Sarmale facute cu carne de curcan, gust ca la bunica. Ea punea un ingredient special

Chiftelute de post! Nici nu zici ca nu au carne

Lasagna de post. Nici nu zici ca e fara carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri