Antrenorul vedetelor, Alex Florescu, a ”distrus-o” pe Raluca de la Bambi! Video


Antrenorul vedetelor, Alex Florescu, este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dar, de fapt, doar în timpul liber, pentru că atunci când este la muncă, Alex devine un adevărat tiran, iar Raluca de la Bambi a simțit-o pe pielea ei.


In articol:

Vedetele fac tot ce le stă în putință pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună, cu atât mai mult cu cât cariera lor depinde, adeseori, de imaginea pe care o afișează publicului.

Citeste si: Alexander Florescu, specialistul Kfetele.ro pe FITNESS, te invata cum sa ai brate tonifiate1

Citeste si: Alexander Florescu, specialistul Kfetele.ro pe FITNESS, te invata cum sa ai brate tonifiate

Citeste si: Alexander Florescu, antrenorul vedetelor si specialistul Kfetele.ro pe FITNESS, te invata cum sa ai brate tonifiate prin cateva exercitii usoare

Din acest motiv, majoritatea artistelor se înghesuiesc pe la diverse săli de sport și își dau silința să găsească antrenori personali. Așa a făcut și Raluca de la Bambi care lucrează cu antrenorul vedetelor, Alex Florescu.

Doar că, dacă ea era obișnuită cu un Alex Florescu glumeț, simpatic și amabil, la sală a descoperit un alt antrenor.

Unul care urlă, nu o lasă să respire niciun moment, care o terorizează pentru a îndeplini obiectivele antrenamentului.

”Raluca a avut un șoc când a venit la sală, credea că face niște mișcare, apoi odihnă... Nu, nu merge așa. Până la epuizare, mușchii trebuie să lucreze, să îi simți că lucrează pentru a ajunge, repede, la obiectivele propuse. Acum e mai bine, la început credea că am ceva cu ea... Acum mai mârâie, când obosește, dar nu mai comentează prea mult...”, ne-a spus, amuzat, Alex Florescu.

Alex Florescu, campanie pentru copiii obezi

 

“România are din ce în ce mai mulți copii grași. Grași sau chiar obezi. Iar acest lucru nu are cum să nu ne deranjeze pe noi toți. E vorba de viitorul nostru, de sănătatea lor”, ne-a spus Alex Florescu, antrenorul vedetelor. Din acest motiv, alături de colegii de la sala lui de fitness, a pus la punct un program special pentru copiii cu probleme de greutate.

Am făcut deja prima tabăra pentru copii. Timp de o săptămâna, i-am dus la munte, am făcut sport alături de ei, le-am făcut câte o dietă, iar rezultatele au fost fantastice. Dar, cel mai important este, cred eu, că am reușit să îi scoatem din casă, să îi ducem în natură și să îi facem să le placă sportul. Culmea, cam toți, acum, după tabăra, s-au apucat să facă sport. Simt că doar implicându-ne noi toți putem să facem ceva pentru ei. Eu, unul, nu pot să stau și să nu fac nimic! Ar fi o crimă. Am făcut toată viață sport, știu cât este de importantă mișcarea, cât de mult îți prelungește viață și ce stare de bine îți poate da după ce reușești să te ții de sport”, ne-a mai spus Alex Florescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Primăvara aceasta alege accesorii Zevo - geanta care îți va anima orice ținută

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

COD DEONTOLOGIC

Vremea de vineri, 26 februarie 2021, anuntul ANM: temperaturi foarte calde!

Anul Bivolului de Metal in horoscopul chinezesc: afla care sunt cele mai norocoase zodii in dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Oana Radu de la Bravo, ai stil!, probleme de sănătate din cauza dietelor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri