Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”


Ce a transmis Andreea Mantea, după ce a aflat ultimele vești despre foștii concurenți de la Puterea dragostei. Ce sfat le-a dat aceasta astăzi.


In articol:

La două luni de la terminarea emisiunii Puterea dragostei, Andreea Mantea a vorbit despre foștii concurenți ai emisiunii, pe care a avut ocazia să îi vadă în cele mai bune momente, dar și atunci când au suferit și au plâns.

Îndrăgita prezentatoare TV care începe azi noul reality show, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, a vorbit despre viața concurenților de la Puterea dragostei.

„Un proiect în care să mă arăt pe mine, să îmi arăt viața, acest lucru nu am făcut. Este o mică provocare, mie îmi plac provocările, nu îmi plac lucrurile anoste, îmi doream să fac ceva nou în viața mea. Am vrut ca lumea să mă cunoască mai bine, mai îndeaproape. Pe lângă mine, oamenii să cunoască și alți oameni. Este un proiect curat, real. Sper ca oamenii să trăiască prin aceste povești.

Mama, tata, sora sa, nu am ascuns pe nimeni”, a dezvăluit Andreea Mantea despre noua sa emisiune.

Ce sfat le-a dat Andreea Mantea foștilor concurenți

În plus, Andreea Mantea le-a oferit mai multor sfaturi foștilor concurenți Bianca, Livian, Andreea Pirui, Marius, Andra Volos, Bogdan Mocanu, Ella și Jador, dar și Philip și Berna.

Andreea Mantea
Andreea Mantea, sfaturi pentru foștii concurenți[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ce părere am despre Andreea Pirui și Marius? Foarte bună.

Ai cerut-o, ai cerut-o, felicitări. Foarte bine că a cerut-o”.

Și Berna și Philip s-au despărțit? Și nu s-au împăcat? Stai, că eu știu cum este cu imaginile acestea, chiar sunt compromițătoare? Philip, ce ai făcut? Reveniți-vă, fetelor care roiți în jurul lui Philip, pentru că inelul este pe degetul Bernei, ea urmează să fie doamna Philip. Bernuța este Bernuța lui Philip. Vedeți-vă de treabă, pentru că nu este cazul.

Tot la Berna o să se întoarcă. Dacă te prind că nu este așa, Philip, vezi că stăm în același cartier. Iar Andreea și Marius, felicitări, mă bucur din tot sufletul. Stabiliți-vă o casă, undeva. Și Gabriel și-a găsit, el primul.

Și Bogdan și Andra s-au despărțit? Hai măi că ei se împacă. Nu există un cuplu din sezonul 1 și 2 care să rămână despărțiți, să vedeți că o să se împace toți. Eu cred în dragostea adevărată și să vedeți că o să se împace toți și chiar și... o să vedeți.

Ella și Jador, nu știu ce să zic, lasă-mă să te las, nu știu. Nu mă mai bag, aici nu. Cei care au plecat împreună vor rămâne împreună.

Nu știu dacă a jucat sau nu teatru Livian. Cred că sunt niște lucruri mult mai importante, lucruri pe care nu le știm cu siguranță. Mă rog, poate că eu le știu, niște lucruri pe care ei nu le-au lăsat la suprafață. Ei le știu mai bine și cumva, poate că ei aveau nevoie de această pauză. Consider că Bianca are viața înainte, are un drum foarte important de parcurs, este abia la început și consider că poate că i-a făcut bine această despărțire, pentru că ea nu ar trebuie să se agațe de cineva, sau nu ar trebui să își dorească să depindă atât de mult. Mi-aș dori să își revină, să se ridice și să își descopere menirea, să își vadă de drum și abia să vadă ce și cum, pentru că este tânără și are tot timpul din lume. Iar Livian este băiat, și-a descoperit menirea, știe ce să facă, ar trebui cumva să îi susținem pe amândoi separat și să sperăm într-o prietenie dacă nu într-o împăcare. Pentru că nu ai de unde ști, ce ți-e scris, ți-e pus în frunte, nu ai cum să te pui de-a curmezișul, că nu ai cum, nu ai ce face. Eu vreau să îi susțin pe toți, dar doar atât, să nu arunce cu noroi unii în ceilalți, vreau să fiu mândră de voi, v-am mai zis. Atât, trebuie să meargă cu capul drept pe stradă, în rest, ducă-se toate”, a mai spus Andreea Mantea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea și George s-au sărutat! “Vreau să te pup și eu.... ! Este ceva de bun simț!”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Simina și Alex Zănoagă au făcut anunțul cel mare: „Este însărcinată”

Ligi de la Puterea dragostei, plimbare romantică pe lac alături de un bărbat

Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri