Andreea Mantea, primele detalii despre cea de-a doua sarcină: „A fost singurul meu vis!”


Odată cu revenirea în țară, după ce a prezentat două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea a decis să discute și despre una dintre cele mai arzătoare dorințe de-ale sale: încă un copil.


In articol:

După ce s-a jucat „de-a Cupidon” și a ajutat extrem de mulți tineri să își găsească sufeltul-pereche, liniștea și dragostea adevărată, Andreea Mantea a decis să renunțe la postul de prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, pentru a se concentra asupra fiului său, David, dar și asupra vieții sale private.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj emoţionant pentru Andreea Mantea! "O mamă..."

Andreea Mantea copil
Andreea Mantea alături de fiul său, David.[Sursa foto: Facebook Andreea Mantea]

După o bună bucată de timp în care Andreea Mantea nici nu a vrut să audă de vreun bărbat, timp în care frumoasa vedetă TV a fost singură, alături de fiul său, se pare că soarele a strălucit și pe strada fostei prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios.

Andreea Mantea va deveni mămică din nou?

Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și se pare că frumoasa brunetă este mai fericită ca niciodată! Mai mult, familistă convinsă, Andreea Mantea a explicat că își dorea o familie mare, formată din mai mulți copii, dar că nu se poate și, deopotrivă, nici nu își dorește să se opună destinului.

Citeste si: Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Andreea Mantea iubit
Andreea Mantea a dezvăluit dorințele pe care le are la nivel de familie.[Sursa foto: Facebook Andreea Mantea]

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu”, a mărturisit Andreea Mantea pentru Click!.

În aceeași ordine de idei, cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Mantea a primit de la cel care i-a furat inima o surpriză de proporții! Încă de la orele dimineții, David și iubitul mamei sale au complotat pentru a-i organiza acesteia cea mai frumoasă petrecere aniversară de până atunci, cu ocazia împlinirii vârstei de 34 de ani.

Andreea Mantea iubit
Andreea Mantea alături de minunata surpriză primită de ziua sa.[Sursa foto: Facebook Andreea Mantea]

Astfel, vedeta TV a primit o sufragerie de flori- sute de trandafiri albi au inundat încăperea în care s-a fotografiat Andreea Mantea, iar tortul care i-a fost oferit Andreei transmitea un mesaj cu adevărat special: „Pentru că te iubesc!”.

Citeste si: Andreea Mantea, fosta prezentatoare „Puterea Dragostei”, este gata de nuntă?!


Abonează-te pe

Citește și:

Daiana se întoarce la Puterea Dragostei? Cum s-a fotografiat fosta concurentă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Berna și Philip s-au întâlnit la miezul nopții, după ce s-au despărțit: „Iubirea adevărată așteaptă”

Bianca de la Puterea dragostei, operație estetică: „Doamne ajută să fie bine”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Reguli de bune maniere când mergi în vizită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri