Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei: „Atât vă pot spune”

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei
Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei. Este o surpriză pentru toată lumea, ce a decis îndrăgita prezentatoare TV.

După doi ani de Puterea dragostei, Andreea Mantea a decis să revină în România și să înceapă o nouă viață. Îndrăgita prezentatoare TV a fost invitată astăzi la Teo Show, unde a vorbit despre planurile sale, dar și despre finala Puterea dragostei.

„Noi am filmat în avans, până pentru data de 26 iulie, mai avem nevoie doar de votul publicului, care contează 50% din votul total. Câștigătorii vor pleca acasă cu marele premiu în valoare de 10000 de Euro, dar și cu trofeul care este greu și la propriu, dar și la figurat”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Aceasta a mai spus în premieră și faptul că ultimele minute din finala Puterea dragostei vor fi filmate în România și că vor fi live, cu cei șase concurenți care s-au calificat în marea finală.

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei
Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce a ales Andreea Mantea să plece de la Puterea dragostei

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit și de ce a ales să plece de la cârma emisiunii, care în sezonul al treilea va fi prezentată de către Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

 

Deși nu a fost o decizie ușoară, Andreea Mantea și-a dat seama încă de acum câteva luni că vrea să revină în România, pentru ca fiul său David să aibă o copilărie fericită alături de bunici și de prietenii săi.

În plus, Andreea Mantea a dezvăluit și ce va face acum, după ce nu va mai prezenta Puterea dragostei. Ei bine, aceasta va fi implicată într-un nou proiect și va avea chiar și un coleg.

„Stați liniștiți că nu plec nicăieri, v-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine. Surpriză! Este o surpriză, pregătesc o surpriză foarte frumoasă. Aș putea să vă dau un indiciu, atât vă pot spune. O să am un partener”, a spus Andreea Mantea despre noul proiect în care va fi implicată la Kanal D.

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ce experiențe nu trebuie să rateze în timpul zilei participanții la Electric Castle 2024

Incredibil, cum vorbeşte Bogdan Mocanu despre Andreea Mantea în spatele camerelor de filmat! "Adevărul tăios" EXCLUSIV!

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies