Simina și Alex Zănoagă au făcut anunțul cel mare: „Este însărcinată”


Cei doi au fost invitați la o emisiune, unde au vorbit despre relația lor și despre evenimentul fericit care va avea loc în numai câteva luni în viața lor.


In articol:

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei. La numai câteva luni după ce a devenit mamă pentru prima dată, Simina a dat vestea cea mare în cadrul unei emisiuni.

Invitată la „Totul despre Puterea dragostei” alături de soțul său, Alex Zănoagă, dar și de micuțul lor Dominic, Simina Loica a făcut anunțul așteptat de toată lumea:

„Cum fratele lui Alex ne-a făcut o nepoțică, și sora mea s-a gândit să ne facă un nepoțel. Dominic și Matihas, așa cum se va numi copilul surorii mele, vor avea grijă de Zahara. Abia aștept să îi văd la cinci ani cum se vor juca, iar Zahara va fi prințesa dintre ei”, a dezvăluit tânăra extrem de fericită.

Simina și Alex Zănoagă se cunună religios

În plus, Simina și Alex au vorbit și despre cununia religioasă a lor.

Foștii concurenți sunt pregătiți să își unească destinul și în fața lui Dumnezeu. Pe data de 29 august, Simina și Alex Zănoagă vor face cununia religioasă și își doresc să aibă parte de o petrecere fastuoasă, alături de toți prietenii lor și cei care le-au fost alături în cadrul emisiunii.

Simina de la Puterea dragostei
Simina de la Puterea dragostei va avea un nepot[Sursa foto: Instagram]

Ziua de 29 august este o zi importantă pentru cei doi.

Atunci am găsit liber, este plin peste tot și noi ne dorim acel restaurant care se află în Timișoara. Am zis să facem nunta în Timișoara și sunt multe persoane de la Simina, din partea mea vor fi vreo 70, din partea ei mai multe”, au dezvăluit Simina și Alex despre acest eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Simina a devenit mamă în secret la începutul lunii aprilie. Tânăra și-a dorit să nu spună nimănui că naște, de teama ca persoane necunoscute să nu vină la spitalul la care era internată. După naștere, micuțul a avut câteva probleme de sănătate.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ligi de la Puterea dragostei, plimbare romantică pe lac alături de un bărbat

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club

EXCLUSIV! Roxana de la Puterea dragostei și Turcu s-au despărțit!

Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 2 martie 2021! Află ce zodie trece printr-o perioadă de singurătate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri