Andra de la „Puterea Dragostei” dă cărțile pe față! A spus tot adevărul despre relația cu Iancu Sterp

Andra Volos, relație noua?

Fanii faimoasei emisiuni „Puterea Dragostei” suspectează că între doi concurenți, Andra Volos și Iancu Sterp, ar exista o relație amoroasă, după ce au fost surprinși sărutându-se. 

L-a trădat Andra pe Bogdan?

În casa „Puterea Dragostei”, Andra a făcut parte din unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din istoria emisiunii, împreună cu Bogdan Mocanu. Lucrurile între cei doi nu au mers, însă, așa cum și-ar fi dorit fanii reality-show-ului.

Relația lor s-a dovedit a fi una cu năbădăi, iar după numeroase despărțiri și împăcări, Andra și Bogdan au decis să pună punct. Cei doi nu au oferit niciun fel de explicație audienței lor, dar, cu puțin timp în urmă, Bogdan a revenit asupra subiectului și a postat un mesaj din care se poate interpreta motivul despărțirii definitive.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea

că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă”, a declarat Bogdan Mocanu la ”Totul despre Puterea Dragostei, by Cornelia Ionescu”.

„Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a completat acesta.

După separarea de Bogdan, Andra a fost surprinsă în ipostaze intime alături de un alt fost concurent controversat al emisiunii „Puterea Dragostei”, Iancu Sterp.

Văzându-i pe cei doi sărutându-se, fanii au tras rapid concluzia ca între ei ar putea exista o relație de iubire.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Iancu Sterp și Andra Volos
Poza în care Andra Volos și Iancu Sterp apar pentru prima dată împreună[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos dă explicații pentru sărutul cu Iancu Sterp

Contrar opiniei publice, într-un interviu pentru „Ștafeta Mixtă”, Andra Volos a dat următoarele declarații:

„Nu a fost nimic adevărat, o prostie, dacă era real, nu ne făcea cineva o poza, nu ne vedeau apropiați, nici gând, ne-am văzut întâmplător, ne-am salutat civilizat. Eu am o relație cu Bogdan, cu nimeni altcineva, sa înțeleagă toată lumea”.

Bogdan, însă, nu a făcut niciun comentariu despre pozele devenite virale. Singurul lucru cert este că acesta nu își dorește o relație încă, după despărțirea dificilă de femeia alături de care își imagina că își va petrece tot restul vieții.

„Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo.

E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum...”, a declarat Bogdan Mocanu.Citește și:

Irinel Columbeanu, în lacrimi din cauza fiicei sale! De cât timp nu a mai văzut-o pe Irina

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj sfâșietor: „Doamne, cât de mult îmi lipsește”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies