Irinel Columbeanu, în lacrimi din cauza fiicei sale! De cât timp nu a mai văzut-o pe Irina


Fostul milionar a povestit cu ochii în lacrimi ce se întâmplă cu fiica sa, Irina, care locuiește acum în Statele Unite ale Americii.


In articol:

Irinel Columbeanu și-a pierdut vila de la Izvorani, mașinile de lux și toată averea, însă nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat. Ceea ce îl întristează cel mai mult acum este că nu poate fi aproape de singurul său copil, Irina.

În urmă cu doi ani, adolescenta a decis să se mute la mama sa, Monica Gabor.

După ce ani de zile Monica și Irina au făcut naveta pentru a se vedea, Irinel Columbeanu a fost de acord ca fiica sa să rămână în America, unde să continue studiile.

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a vorbit despre separarea de fiica sa. Fostul milionar păstrează cu sfințenie amintirile despre Irina.

„E destul timp de când nu am văzut-o.

Mi-e dor de ea. Să fie vreo doi ani de când a plecat în America. Este un album, atât am luat de acolo, din vilă. Chiar dumneavoastră mi l-ați făcut cadou. Cred că era din 2011-2012. Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”, a declarat Irinel Columbeanu în timp ce răsfoia albumul respectiv.

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu si tatal ei[Sursa foto: Instagram]

După ce s-a aflat că Irinel Columbeanu are probleme financiar e, s-a speculat că Monica Gabor l-a ajutat pe fostul său soț

„Nu are de unde să știe presa dacă i-am cerut eu sau nu ajutor Monicăi. Astea sunt simple speculații, cărora nu vrea să le adaug ca valoare comentându-le”, a mai spus Irinel în cadrul aceluiași interviu.

Ce spune Irinel Columbeanu despre greutățile financiare

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn: „Această perioadă reprezintă un test”

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Monica și Ramona Gabor trec prin clipe greu de imaginat, după decesul tatălui

Doliu în showbiz! Tatăl Monicăi Gabor a murit. Fiicele lui nu l-au condus pe ultimul drum

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri