Anca Serea a spus adevărul după ce a fost întrebată de zeci de ori dacă este sectantă: „Am răspuns deja că sunt de religie...”


Anca Serea s-a săturat să fie întrebată ce religie are sau dacă este sectantă. Fosta prezentoare crede că aceste subiecte țin de viața privată.

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România și iese în evidneță prin faptul că are șase copii. Mulți se întreabă dacă a născut de atâtea ori pentru că face parte dintr-o sectă și este obligată de reguli.

Sătulă de aceste întrebări, soția lui Adi Sînă a decis să facă lumină, sperând ca este pentru ultima dată când trebuie să vorbească despre acest subiect.

Citeste si: Elena Udrea o botează astăzi pe fiica ei! Detalii despre eveniment

Citeste si: Primul mesaj transmis de Laura Corduța Kovesi, noul procuror-șef european

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai crunt!

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris Anca Serea pe blogul ei.

Ce religie are Anca Serea

„Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, a mai scris Anca Serea pe blog.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri