Analize si teste pentru prevenirea sarcinilor cu probleme


Cand asteptam un copil sau ne pregatim pentru marele eveniment este indicat sa ne verificam starea de sanatate. Iata care sunt analizele si testele care ne ajuta sa prevenim problemele

Analizele si testele din timpul sarcinii sunt de doua feluri, obligatorii si optionale. Cele obligatorii sunt solicitate de medici pentru a se asigura ca sarcina decurge normal si pentru a preintampina anumite afectiuni grave, pe cand cele optionale sunt doar recomandate de medici, dar realizarea lor ramane la latitudinea si preferinta fiecarei gravide in parte.

Dintre toate, este important sa retii testele si analizele care contribuie cel mai mult la prevenirea sarcinilor cu risc sau probleme! O graviduta este supusa in sarcina unui numar indefinit de teste si analize in cele 9 luni cat poarta bebelusul in pantec. Au rolul de a asigura desfasurarea normala a sarcinii, sanatatea ta si dezvoltarea optima a fatului. Multe dintre ele nu doar ca depisteaza eventualele probleme medicale existente, dar contribuie si la prevenirea unei sarcini cu risc, care poate aparea in urma unor complicatii sau afectiuni.

Citeste si: Studiu: Febra din timpul sarcinii are legatura cu autismul

Citeste si: Alina Puscas, prima declaratie despre cea de-a treia sarcina si sexul bebelusului

Citeste si: Philip Clements, preotul englez casatorit cu românul Florin Marin nu este deloc bine: "Este bolnav. Ii e dor de mine"

Analize de sange

Printre primele teste recomandate in sarcina, care sunt esentiale pentru prevenirea complicatiilor si aparitiei sarcinii cu risc, se numara analizele de sange. Medicul va solicita realizarea unei hemoleucograme complete, pentru depistarea eventualei anemii sau a infectiilor din corp.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri