Numerologul Anatol Basarab a dat vesti foarte proaste despre 2019. Este anul extremelor


Numerologul Anatol Basarab aduce vești triste despre 2019. Acesta a vorbit în emisiunea ”Dar și har” despre ce va aduce anul, din punct de vedere numerologic și despre cum ne afectează toate noutățile.

Anatol Basarab descrie 2019 drept un an interesant, ultimele două cifre, 19, semnificând masculinitate, care înseamnă mai multă acțiune și mișcare. Din păcate, toate acestea vor duce și la multe tensiuni. „El deja ne arată ce informații de bază poartă.

Numerologul Anatol Basarab a dat vesti foarte proaste despre 2019

Unele lucruri au avut rândul să se întâmple în 2018. 2019 va fi un an interesant. Vom mai avea de-a face cu ultimele două cifre, 19. 2000 este o constantă, constantele nu ne afectează, ne omoară variabilele, lucrurile care se schimbă. 19 poartă taina mișcării, sunt două cifre extreme. Sunt impare, masculine, cer de la noi acțiune, mișcare. Asta ne va aduce multe tensiuni. Generează un fel de vârtej.

Citeste si: Al saselea copil e pe drum? Anca Serea si Adi Sana au recunoscut

Citeste si: Georgiana s-a culcat cu un barbat, de Valentine's Day, insa in toiul noptii s-a intamplat ceva de goaza

Citeste si: Ce a spun Anamaria Prodan despre prietenii ei din lumea interlopa. Nimeni n-ar fi crezut

Numerologul Anatol Basarab a dat vesti foarte proaste despre 2019

E posibil să avem foarte mari descoperiri științifice. Ultimele cifre crează cifra 1, asta înseamnă acțiune. Când apare 1, creatorul, de la el pornesc toate. Poate apărea un lider, o mișcare politică, financiară nouă. 2019 încheie o decadă. E ca și cum se resetează totul. Până în 2025 nu va fi liniște globală. 2019 înseamnă cifra 3, anul va aduce tendințe de a restructura, de a structura.

Trecem la altă formă de relații. Trecem calitativ la o altă lume”, a spus numerologul. De asemenea, expertul a vorbit și despre destinul României în 2019. „Nu ne jucăm rolul adecvat. Dacă așteptăm să primim un rol…rolul se dobândește. Dacă nu scapi de rolul respectiv, niciodată nu o să primești un altul”, a completat Anatol Basarab.

sursa: stirimondene.fanatik.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri