„Dar totuși, îmi doream” Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere fără soțul ei


Ilenei Sterp nu îi place să-și sărbătorească ziua de naștere, însă anul acesta a ales să facă o excepție. Din nefericire, Daniel Aloman, soțul ei, nu i-a fost alături în ziua specială.


In articol:

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să își anunțe fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Ileana, cât și restul familiei Sterp, sunt foarte iubiți de public pentru modestia și bunătatea lor de care au dat dovadă de nenumărate ori.

Citeste si: “Feriți-vă de ei!” Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere fără soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere în absența soțului său

Ileana Sterp și-a obișnuit admiratorii de fiecare dată să îi țină la curent cu toate întâmplările și noutățile din viața ei, atât frumoase, cât și altele mai puțin frumoase. Recent, sora manelistului Culiță Sterp, și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că ar vrea să își serbeze ziua de naștere. Deși nu obișnuiește să petreacă de ziua ei, aceasta iubește să cumpere diverse cadouri și să se distreze la zilele onomastice sau petrecerile altor persoane.

Însă, anul acesta, Ileana a avut dorința de a-și organiza ziua de naștere alături de familie și persoanele apropiate ei.

Citeste si: Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere fără soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

Motivul pentru care soțul Ilenei Sterp nu poate fi prezent la petrecere

Într-o discuție anterioară cu sufletul ei pereche, Ileana Sterp și-a exprimat dorința de a organiza o petrecere pentru a-și sărbători ziua de naștere.
„Probabil știți că mie nu îmi place să îmi serbez ziua de naștere. În schimb îmi place super mult să cumpăr cadouri pentru alte persoane, să particip la zile onomastice, dar eu... parcă nu-s pentru asta.”, a declarat Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Citeste si: Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Ileana Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere fără soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Soțul Ileanei Sterp, Daniel Aloman, a fost supărat de faptul că nu va putea fi prezent la petrecerea soției lui, însă, a încurajat-o să petreacă momente speciale cu restul familiei. Partenerul Ileanei Sterp urma să plece în străinătate pentru o lună și, astfel, nu putea fi prezent. Ileana Sterp a menționat că a renunțat instant la idee, însă dorința de a petrece alături de familie a fost puternică și a acceptat o masă alături de oameni apropiați.
„Anul acesta ca niciodată i-am spus soțului “eu vreau să-mi țin ziua”, iar el a fost dezamăgit spunându-mi că nu o să fie prezent, dar mă încurajează să mi-o țin cu restul familiei. Clar am renunțat instant la idee dându-mi seama ca urma s ă plece în străinătate pentru o lună. Dar totuși, îmi doream să am și eu musafiri, tort și flori de ziua mea și am zis că o masă în familie tot fac.”, a adăugat Ileana Sterp.


Abonează-te pe

Citește și:

“Feriți-vă de ei!” Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri