“Feriți-vă de ei!” Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit


Culiță Sterp împreună cu formația sa nu au fost plătiți la un eveniment privat din Madrid.


In articol:

Culiță Sterp a trecut printr-o situație extrem de dezamăgitoare în timpul unui eveniment din Madrid la care a fost invitat să cânte alături de formația lui. Artistul a vorbit pe platforma TikTok despre tot ceea ce s-a întâmplat la botez, și cum a părăsit evenimentul fără să primească restul de bani pe care trebuia să îi încaseze. 

Citeste si: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Culiță Sterp, dat afară de la un eveniment din Madrid

Culiță Sterp a făcut declarații fanilor săi în mediul online despre cum a fost invitat să cânte la un botez în Madrid, stabilind cu clienta respectivă încă de la început că biletele de avion dus întors și cazarea trebuie plătite de către ea, programul fiind de la ora 20:00 până la 04:00, detalii care s-au regăsit și în contract. La eveniment, pe lângă formația lui Culiță Sterp, a mai fost invitată încă o formație care să destingă atmosfera.

După ce Culiță Sterp a luat o pauză, iar cealaltă formația a intrat pe scenă pentru a performa, el împreună cu formația au hotărât să nu stea la masă și să meargă la un alt eveniment care avea loc puțin mai jos, pentru a face un scurt program de 30-40 de minute, chiar dacă nu primiseră niciun ban de la acest eveniment. De aici și până la un scandal monstru nu a fost decât un pas. Doamna care l-a chemat pe artist la propriul eveniment, plătind biletele de avion, cazarea și o parte din sumă pe care trebuia să o achite pentru cântare, s-a enervat și, după aproximativ 15 minute, a coborât la evenimentul de jos și a oprit prestația lui Culiță, foarte agitată pentru că cântărețul și-a permis să cânte la un alt eveniment pe banii ei, așa cum chiar doamna respectivă a spus. Culiță Sterp i-a răspuns că poate face ceea ce își dorește în pauza de o oră pe care o are, chiar și să cânte la un alt eveniment. Mai apoi, femeia a luat microfonul unuia dintre colegii lui Culiță Sterp, l-a aruncat și l-a spart, un microfon de aproximativ 250 de euro. Artistul a părăsit evenimentul, pentru că clienta sa nu și-a mai dorit să-și continue prestația la evenimentul său. Pe lângă asta, a mărturisit că nu va mai plăti nici restul de bani pe care îi datora artistului. Culiță Sterp nu vrea să mai stea pe gânduri și să acționeze în instanță, pentru a putea recupera banii pierduți în urma refuzului doamnei de a-i plăti suma cuvenită. Cântărețul de muzică de petrecere crede că dreptatea este de partea lui, și că nu a încălcat nicio înțelegere din contractul pe care l-au încheiat.

Citeste si: Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce declară Mama Geta despre actuala fostului său bărbat. Tatăl copiilor nu și-a făcut apariția cu femeia lui la nuntă Getuței: “Și-a găsit o doamnă cu care stă.”

Culiță Sterp: „Frații mei, avem o întâmplare mai ciudată să transmitem, suntem mai supărați așa, sunt aici cu toată formația. Suntem la Madrid și, pentru prima oară în viața noastră, în viața mea, de 5 ani de când cânt, pentru prima oară când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici la Madrid, o să vă arăt exact că am făcut și niște filmări de la oamenii ăștia și aici la botezul ăsta erau două formații, mai era Cornel Cojocaru cu formația lui, oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 20:00 seara până la dimineața la 04:00, program normal. Ne-au chemat de la 18:00 seara acolo, am stat două ore că nu era nimeni, ok, n-am mai zis nimic, am început să cântăm. Am cântat trei programe și după al treilea program a intrat Cornel Cojocaru să cânte, să cânte o oră, fiecare cântam câte o oră și ora aia, cât eu stau în pauză, atenție, deci stau la masă în pauză, stăteam toți în pauză, ne-am dus jos că jos era alt botez, am zis să facem un program la oamenii ăia că au venit după noi, deci au venit ei după noi. Și, ce-am zis? Jumătate de oră sau 40 de minute. Da, ne-am dus jos, am început să cântăm. N-am apucat să cântăm 10-15 minute că vine doamna asta de sus, doamna în verde, doamna Mihaela. Doamna Mihaela, își mulțumim frumos, ești foarte drăguță, i-a aruncat microfonul pe jos.” 

Citeste si: „Ne-am oprit și noi.” Culiță Sterp, gest de milioane. Artistul vrea să ajute o familie fără adăpost

Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu ți-am spus până acum, dar....”. Ce mesaj i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp cu ocazia aniversării lui de 30 de ani

Culiță Sterp a mai spus că, deși au discutat contractual ca programul să înceapă de a ora 20:00, acesta a fost solicitat cu două ore înainte, în acest timp ei stând degeaba. Artistul a trecut cu vederea peste acest luru, așa că și-a început programul de la ora stabilită de dinainte.
Unul dintre colegii lui Culiță: „Chestia e că nu e microfonul meu, am cântat pe microfonul unui băiat, mi l-a luat din mână, am zis nu știu ce, mi l-a luat din mână și l-a aruncat în tavan și acum eu a trebuit să-i dau capsula mea și am rămas fără microfon și trebuie să-i plătesc la om microfonul că, îți dai seama, nimănui nu-i convine să cânte cu capsula mea veche, 250 de euro.”
Totodată, artistul a mai mărturisit admiratorilor săi că, după discuția cu doamna Mihaela de a veni împreună cu formația să îi cânte la botez în Madrid, a decis să mai ia o cântare cu o seară înainte de eveniment, chiar dacă biletele de avion și cazarea au fost suportate de ea. Așadar, femeia s-a arătat complet supărată de acest fapt, sugerând că artistul prestează la alte evenimente pe banii ei. Culiță sterp i-a replicat că poate face ceea ce își dorește în timpul liber, din moment ce nu încalcă nicio înțelegere din contractul încheiat, și își onorează treaba la evenimentul doamnei.

Citeste si: „Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Culiță Sterp: „Așa, până aici e totul bine, adică nu-i bine, dar trebuia să fie bine. A venit doamna acolo după 15 minute: «Ce faci aici? De ce cântai?». Zic: «Doamnă, sus se aude muzica, cântă omul, noi suntem în pauză, dumneavoastră ce aveți cu pauza mea dacă eu sunt în pauză, am o oră pauză, ce ai dumneata cu pauza mea?».
Mă, s-a simțit toată lumea bine, avem filmări de acolo de la botez, toată lumea s-a distrat, a fost super fain. Când am ajuns jos, la fel, toată lumea se distra, a fost super fain și cred că ei nu știu de ce i-a fost ciudă. Nu înțeleg, ok, pe departe ai și tu dreptate, dar dacă plecam de la tine de la botez, dacă plecam așa, fără să nu ai nicio formație... dar tu aveai o formație acolo și eu eram în pauză. M-am dus în pauză să fac un program acolo. Altceva ce am mai vrut să zic, a aruncat microfonul pe jos, i la spart, că nu ne mai dă niciun ban. Noi trebuia să mai luăm acolo câteva mii de euro, în fine... că ea nu ne mai dă banii. Avem contract, avem tot, că noi lucrăm cu contracte, totul legal, avem SRL, și acum că îmi anulează și biletele de avion.  Bine, astea sper că nu poate și sper că nu o să se întâmple, am plecat de acolo că nu a mai vrut să ne lase să cântăm, nu ne-a mai primit, o să plecăm acasă. Am plecat, nu le-am luat niciun ban și am venit aici. Am vrut să împărtășim și cu voi chestia asta, ca să nu apară pe internet chestii de ale lor sau să vă mintă. Într-adevăr, femeia a luat biletele de avion dus-întors, Raul s-a înțeles cu ea când am luat botezul: «Doamnă, ne luați bilete de avion și cazarea». Noi, după ce am luat cântarea asta, am zis, ca să nu venim pentru o cântare, am mai luat încă o cântare și am vers și vinerea să cântăm acolo. Femeia de atunci direct s-a enervat, că «Voi ce mergeți pe banii mei». Doamnă, dar noi venim pe banii tăi să-și cântăm la botez, dumneata ai plătit cazare, ai plătit bilete de avion ca să vin la tine la botez, matale ce treabă ai cu ce fac eu în zilele mele libere, vineri seara? Exact ca și acum în pauză. Deci asta, dacă cumva îi știți așa, feriți-vă de ei că nu îi recomand, să fiți sănătoasă, doamnă, dacă vrei să-mi dai banii, mi-i dai, dacă nu, am pierdut mai mult la viața mea, o să te dau în judecată că avem acolo contractele, avem tot ce trebuie.”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri