Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”


Iancu Sterp a vorbit despre ce s-a întâmplat, după ce s-a întâlnit în mod întâmplator cu Beni, în oraș.


In articol:

Beni, adolescentul care a stat cu familia Sterp o perioadă lungă de timp la ei în casă, s-a mutat înapoi în locuința mamei sale, cu ceva timp în urmă. Familia Sterp a întâmpinat diverse probleme în acele momente, deoarece mama băiatului a chemat poliția pentru a-și lua înapoi fiul acasă, pe motiv că este folosit la ”diferite treburi în gospodărie”.

În aceeași perioadă, frații Sterp au vorbit public despre acest subiect destul de delicat, spunând că l-au primit pe Beni în casa lor cu toată dragostea și că l-au tratat exemplar, exact ca pe un membru al familiei lor. În prezent, Iancu Sterp s-a întâlnit în mod neașteptat cu Beni, în oraș, și l-a luat la rost pe băiat, făcând totul public pe platformele de socializare.

Citeste si: “Cine râde la urmă, râde mai bine!” Iancu Sterp, imagini cutremurătoare!

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Reacția lui Iancu Sterp, în urma întâlnirii cu Beni

Toți membrii familiei Sterp s-au atașat foarte tare de Beni, adolescentul de care au avut multă grijă o lungă perioadă de timp.

Deși Beni avea deja o familie proprie, acesta a preferat întotdeauna să stea în prezența mamei Geta și a fraților Sterp, însă din cauza problemelor cu oamenii legi, el a trebuit să se întoarcă acasă la mama lui biologică.

Citeste si: Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce declară Mama Geta despre actuala fostului său bărbat. Tatăl copiilor nu și-a făcut apariția cu femeia lui la nuntă Getuței: “Și-a găsit o doamnă cu care stă.”

Beni nu mai stă deja de câteva luni bune în casa mamei Geta, iar în prezent, însă, Iancu s-a întâlnit întâmplător cu adolescentul în oraș și l-a întrebat imediat dacă a fost la școală, fiind interesat de situația școlară a băiatului. Beni a răspuns răzând că a fost la școală, însă Iancu nu a fost atât de sigur pe vorbele adolescentului, așa că l-a întrebat dacă nu cumva minte, tânărul spunând că a avut dreptate, căci mai apoi i-a recunoscut că a plecat chiar de la ora de română. Așadar, Iancu l-a luat cu mașina pe băiat și au mers împreună la sală, acolo unde trebuia să ajungă inițial fratele lui  Culiță.
Iancu: Ia uitați cu cine m-am întâlnit. Ai fost la școală, mă? Sau mă minți?
Beni: Am fost, serios. Am fost.
Iancu: Ai fost? Și de ce ai plecat la ora 10?
Beni: O problemă. (n.r- spune râzând).
Iancu: Ce problemă? Nu îți place ora de română?
Beni: Nu!
Iancu: Păi dacă te vede profa de română cu mine în mașină acum, zice că eu te-am luat de la școală. Pe mine pică. Ai sărit poarta?”, a fost conversația dintre cei doi.
”Am venit și eu la sală în oraș, fraților... Și cu cine mă întâlnesc în față, cu Beni. Te bagi cu mine la sală, mă?”, a spus Iancu Sterp, în mediul online.

Citeste si: „Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Cine râde la urmă, râde mai bine!” Iancu Sterp, imagini cutremurătoare!

Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Noi ne dorim, este normal acest lucru.” Codruța Filip este pregătită să intre în rolul de mămică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri