Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”


Sora lui Culiță și a lui Iancu Sterp a cerut ajutorul urmăritorilor pe rețelele de socializare, pentru găsirea unui medic dermatolog bun.


In articol:

În scurt timp, Ileana Sterp va deveni mămică pentru a doua oară, însă de câteva luni aceasta se confruntă cu o problemă de sănătate care nu se vindecă. Așadar, la scurt timp după anunțarea sarcinii cu cel de-al doilea copil, tânăra le-a mărturisit fanilor că are o problemă la unul dintre ochi.

Atunci când Ileana le-a povestit fanilor despre problema sa medicală, a mai menționat că a mers la trei medici, însă specialiștii i-au dat câte un tratament diferit, toate fără vreun rezultat.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes.”,  a scris Ileana Sterp pe InstaStory, în urmă cu ceva timp în urmă.

Ileana Sterp, rugăminte pentru urmăritorii săi

Totodată, Ileana Sterp a venit cu o rugăminte pentru urmăritorii săi, legată de problema pe care o are.

Sora fraților Sterp, Ileana, este foarte activă pe platformele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde obișnuiește să păstreze legătura cu admiratorii săi, ținându-i la curent cu toate lucrurile din viața ei și împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și mai puțin bune.

Citeste si: Culiță Sterp, trist, în ziua în care a împlinit 30 de ani. Care este motivul

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Recent, tânăra a postat o rugăminte pe Instagram, cerându-le urmăritorilor ajutorul în a găsi un medic dermatolog bun, care să îi depisteze cu exactitate problema pe care o are la ochi, care nu îi mai dă pace. Mai mult decât atât, Ileana a mai precizat că este dispusă să meargă oriunde, doar pentru a afla care este problema, dar și pentru a se vindeca cât mai rapid.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva... ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun.”, a scris Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

Citeste si: Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri