Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif. “I-am adus în casă.”

Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif. “I-am adus în casă.”
Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif. “I-am adus în casă.”

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp și familia lui au trecut printr-o situație dificilă, atunci când au fost victimele unui jaf în propria lor casă.

Acum câteva luni, cunoscutul artist a postat pe canalul său de YouTube un videoclip în care povestea cum i s-a furat un seif cu bani chiar din propria locuință. Recent, Culiță Sterp a făcut câteva declarații într-un podcast, reușind să îi pună din nou pe gânduri pe urmăritorii săi. Invitat la podcast, Culiță Sterp a dat de înțeles că ar fi aflat între timp cine i-a furat banii.

Culiță Sterp, declarații despre hoții care i-au furat seiful

Culiță a dat de înțeles că a descoperit cine i-a intrat în casă și i-a furat seiful în care se aflau o sumă mare de bani. El a declarat faptul că regretă alegerea de a avea încredere în oamenii pe care îi considera prieteni, ba mai mult, chiar parte din familie.
"Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau.

Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă.Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.", a declarat Culiță Sterp, într-un podcast.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

Despre furtul de acum câteva luni, Culiță a vorbit despre câteva detalii din anchetă în videoclipul postat la acea vreme.

Atât el, cât și oamenii legii, erau de părere că mai multe persoane au acționat atunci când seiful a fost furat, deoarece acesta cântarea peste 100 de kilograme, cântărind cât jumătate de frigider. 
"Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic 'foarte mulți' nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro.
A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți. Pentru cine întreabă de camere de filmat, nu-i normal într-o comună civilizată camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021. Noi aveam o cameră, într-adevăr, la noi acasă. Bineînțeles că hoții au întors-o, și-au făcut treaba. Nu s-a putut vedea. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții.
Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod."
, spunea Culiță Sterp pe atunci, în videoclipul de pe YouTube.

Citeste si: ,,Nu văd să fi făcut ceva greșit.” Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies