Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua


La doar câteva zile de la marele eveniment al nunții lui Carmen de la Sălciua, mama Geta a dorit să-i transmită un mesaj.


In articol:

În ciuda faptului că cei doi,   Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au unit destinele, în urmă cu câțiva ani, relația lor s-a destrămat după un an de căsătorie. Cu toate acestea, subiectul a fost lăsat în trecut, iar cei doi și-au refăcut viața separat și amândoi sunt fericiți în relațiile în care se află.

Acesta este și motivul pentru care, în urmă cu doar câteva zile, Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu partenerul său, Marin Corcheș, eveniment care nu a putut să treacă fără ca mama Geta să-i transmită un mesaj.

Citeste si: Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

Care a fost mesajul transmis de către mama Geta, pentru Carmen de la Sălciua

Ca de fiecare dată, mama Geta nu se ferește să-și exprime gândurile, chiar dacă uneori pot deranja anumite persoane, în acest caz, pe Carmen de la Sălciua. Se pare că aceasta i-a transmis un mesaj, la scurt timp după ce a avut loc nunta, departe de ochii curioșilor.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul căsniciei pe care aceasta a avut-o cu fiul mamei Geta, Culiță Sterp, se pare că mama Geta consideră că același lucru se va întâmpla și în proaspăta căsnicie, mai exact aceasta va fi tentată să pună repede stop.

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zi s că nu scriu, am zis să mă abți n.”,   a fost mesajul transmis de mama Geta.

mama geta si culipa sterp

Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”

 

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile

Vestea cea mare a surprins pe toată lumea. Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu partenerul său, Marian Corcheș, în urmă cu doar câteva zile, într-un mod mai ferit de ochii curioșilor, astfel încât să se poată bucura liniștită de marele eveniment din viața sa. La scurt timp după, cei doi au fost și în luna de miere, în Republica Dominicană.

culita sterp si carmen de la salciua

Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”

Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Care este procesul de albire al părului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri