Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”


Culiță Sterp a făcut declarații într-un podcast, despre cea care i-a fost soție timp de un an de zile.


In articol:

Culiță Sterp și fratele său, Iancu Sterp au fost invitați la podcastul „Acasă la Măruță”, unde au făcut mai multe dezvăluiri despre anumite subiecte. Deși cei doi nu mai formează un cuplu și fiecare are familia lui, Culiță a făcut mărturisiri sincere despre fosta relație cu Carmen de la Sălciua, care i-a fost soție timp de un an.

Îndrăgitul artist a făcut declarații despre viața profesională alături de Carmen, și despre faptul că fanii îi spuneau că fără ea nu o să se mai bucure de succes. Însă, acesta nu a plecat urechea la gurile rele, reușind să își construiască o carieră solo de unde are numai de câștigat.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dat totul din casă! Ce nu a mers în căsnicia cu artistul Culiță Sterp? „Tot ce am făcut, am făcut pentru el!”

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Culiță Sterp. „Am crescut în mijlocul naturii”

"Noi ne-am cunoscut la un eveniment, la un botez al unor oameni care și ei sunt cântăreți. S-a întâmplat rapid chestia, nu am cunoscut-o cu mult înainte. Eu deja eram cunoscut cu băiatul asta cu cate tot postam eu. Eu eram cunoscut în lumea mea și după aceea am făcut o melodie împreună, a prins la public, am început să fac și melodii singur și am văzut că prindeau la fel de bine deși îmi era un pic frica de chestia asta. Și acum mă mai lovesc de comentarii că daca nu mai e ea...pai niciodată nu am fost, nu cântam la evenimente împreună. Foarte rar cântam împreună, ea canta programul ei, eu pe al meu. Noi încă mai eram împreună și am început să fac melodii singur și am văzut că ei nu prea îi convenea și i-am zis că trebuie să fac și asta singur, nu pot fi legat numai de tine”, a spus el.

Culiță Sterp vorbește despre gestul făcut de Carmen de la Sălciua, după trei ani de la despărțire

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre un gest făcut de fosta soție care chiar l-a deranjat și pe care îl consideră intenționat, gest făcut deși erau despărțiți de aproape trei ani de zile. Fosta soție, Carmen de la Sălciua, a făcut o postare publică despre el, în care spunea faptul că ar mai vrea o relație cu el, fără a mai ține cont de faptul că actuala lui logodnică era însărcinată la vremea respectivă, putând să se supere și să îi facă rău.

Citeste si: Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sănătoși să fim.” Mesajul transmis de Iancu Sterp, după mutarea cu iubita lui

“Doar un an am fost căsătorit cu ea, dar am stat trei ani. Da, eu am fost cu actuala sotie în clasa, a venit la nunta. Chiar o zis, ce caută asta aici?! Eu mi-am invitat toți colegii de clasa, toți cei care au vrut să vina, au venit. Colegii de scoală de liceu, de facultate...a fost o chestie. Nu sunt genul care să mă feresc, dar atunci era puțin dramatic. Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci. A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da. Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morții ne mai fiind împreună de 2-3 ani.” a mărturisit Culiță Sterp, în cadrul podcastului.

Citeste si: “Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie pe drumul de întoarcere acasă

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Nu mai suntem la fel de apropiate.” Ileana Sterp a făcut declarații sincere despre relația dintre ea și logodnica lui Culiță Sterp


Abonează-te pe

Citește și:

„I-am spus că vreau cât mai repede”. Culiță Sterp, tată pentru a doua oară

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Sunt fericit că am făcut o faptă buna”. Culiță Sterp, gest impresionant pentru o bătrână

Ce crede cu adevărat Carmen de la Sălciua despre Denisa Răducu: „Comportamentul ei...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri