Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Ileana Sterp a trecut prin momente de-a dreptul traumatizante cu un doctor dermatolog, fiind în același timp însărcinată cu al doilea copil.

Ileana Sterp a fost nevoită să treacă printr-o situație neplăcută cu un medic dermatolog. După ce dimineață s-a trezit din nou cu o problemă în zona ochiului care nu îi mai dă pace de ceva timp, a ales să consulte un al cincilea dermatolog pentru a-i pune un diagnostic concret și corect.

Însă, mare i-a fost uimirea când a observat ce fel de atitudine a avut doctorul la care a avut programare, Ileana Sterp izbucnind imediat în lacrimi chiar în fața ușii cabinetului medicului respectiv. Ileana Sterp a decis să facă public în mediul online experiența în urma căreia a fost agresată verbal de doctorul dermatolog care trebuie să o consulte. Sora lui Culiță Sterp  a povestit, în timp ce din ochi îi curgeau șiroaie de lacrimi, în ce fel a putut fi tratată în momentul în care a ajuns în fața cabinetului.

Citeste si: Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Ileana Sterp, despre situația care a marcat-o la medicul dermatolog

Așadar, pentru că Ileana Sterp nu cunoștea zona și întârziase deja două minute la programare, a ales să-l apeleze pe medicul dermatolog pentru a-și cere scuze că a întârziat și pentru a-i spune să o ajute cu câteva indicații pentru a găsi mai ușor clădirea în care trebuie să intre. Din acel moment, doctorul a început să aibă o criză de nervi.

Fiind deja însărcinată cu al doilea copil, Ileana Sterp a început să plângă în momentul în care a văzut cum este tratată de dermatologul la care a avut programare pentru consultația la ochi.
În speranța că situația ei va putea fi rezolvată, în ciuda atitudinii violente verbal pe care medicul a avut-o față de ea, a decis totuși să intre în cabinet pentru consultație, asta după ce tot acel medic i-a precizat că nu o va mai consulta, dar s-a răzgândit în secunda următoare, cu mențiunea că o va consulta superficial.

Citeste si: Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

„Știți vorba aia, te duci bou și vii vacă? Cam așa sunt eu astăzi. Am și o stare foarte nașpa, am plâns aici la omul ăsta la ușă. Doamne, eu n-am întâlnit medic mai... nu știu cum să-l numesc, îmi pare de el, sincer. Cred că are probleme psihice și ar trebui să renunțe la meseria asta. Nu găseam ușa unde trebuia să intru la domnul doctor și mă și învârtisem pe aici, nici nu mai știu să vorbesc, vreo 5 minute să caut loc de parcare și trebuia la ora 12 să fiu și trecuseră 2 minute și mie nu-mi place să întârzii, așa că după cele două minute l-am sunat și l-am rugat să-mi spună clădirea pe unde să intri. Din start m-a luat foarte tare, că: «Unde ești acum?». I-am dat niște repere și am ascultat indicațiile dânsului, bine... indicații care veneau foarte tăioase și urât spuse. Într-un final an am ajuns în fața clădirii unde trebuia să intru și îmi zice «Uită-te pe clădirea aia! Ce scrie?». Erau 500 de nume de doctori pe clădirea aia acolo și zic «Păi sunt multe nume.». «Bă, fată, tu știi să citești?»- deci când mi-o pus întrebarea așa, cu tonul ăsta, nu știu... Eu nu cred că sunt o fire emotivă sau care plâng repede, dar cred că și datorită sarcinii, nu știu... uite și acum îmi vine să plâng. Sunt așa mai emotivă. În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele... Serviciu și nu mai știu cum îl cheamă. Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva». Și eu zic «Dar ce s-a întâmplat? Doamne, am făcut ceva greșit că v-am sunat să vă întreb?». I-am zis că nu sunt din Deva, nu sunt de aici, v-am sunat pur și simplu să-mi cer scuze că am întârziat 2 minute și să îmi spuneți unde vă găsesc. «Băi fată, băi, spune-mi tu pe cine ai întrebat?»- eu am întrebat pe cineva unde îl găsesc. Atât era de agitat și de supărat pe faptul că eu nu l-am găsit și am îndrăznit să-l sun sau habar nu am, încât îi sărea din gură când vorbea și făcuse spume la gură și a mai continuat vreo 5 minute să mă certe și să zbiere la mine și eu nu înțelegeam ce-am făcut atât de grav.”

Citeste si: Culiță Sterp, trist, în ziua în care a împlinit 30 de ani. Care este motivul

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Fotografia cu care Ileana Sterp le-a închis gura oamenilor răi. Cum s-a postat cu mama sa și Daniela Iliescu

Ileana Sterp a rămas dezamăgită în urma consultului

Ileana Sterp a fost susținută de toate femeile care se aflau în sala de așteptare în fața unui alt cabinet, dându-i dreptate cu privire la faptul că medicul respectiv are de obicei un comportament de prost gust. Totodată, acestea au sfătuit-o să nu accepte să intre în cabinet, pentru că tot ceea ce face va fi să plătească consultul degeaba. În ciuda acestui fapt, Ileana și-a luat inima în dinți și a intrat în cabinet, în speranța că-i va pune un diagnostic. Însă, nici consultul dermatologic respectiv nu a fost cu noroc, deoarece medicul dermatolog a redirecționat-o către un medic chirurg pentru investigații. Fiind total dezamăgită de experiența prin care a trecut, Ileana Sterp a povestit urmăritorilor ei de pe o platformă de socializare întreaga situație prin care a fost nevoită să treacă.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Citeste si: „O iubesc rău de tot.” Denisa Coțolan, gestul uimitor care l-a cucerit definitiv pe Iancu Sterp

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Geta Sterp, atenționată de soțul ei la nici o lună de la nuntă. „Ține-mă, că leșin”

„Doamne... deci eram șocată efectiv că un doctor poate să aibă un astfel de atitudine, pe un hol întreg să ieși tu, să faci scandal pentru nimic până la urmă. Doamne, și după stea 5 minute, zice «Băi, eu n-am pățit așa ceva în 25 de ani, gata, nu te mai consult! Hai, la revedere!».  Și îmi închide ușa în bot. După care iese la o secundă și zice «Mă rog, rămâi, te consult așa superficial și gata.». Și instant am început să plâng, pentru că nu mai puteam, eu nu puteam să înțeleg. După au venit doamnele ce așteptau la rând acolo, au venit la mine, așteptau la altcineva, să mă consoleze și să-mi spună «Pleacă de la ăsta că e un nebun» și au început să-l facă în toate felurile, că să nu rămân să mă consulte că numai îmi ia bani aiurea și n-am de ce, că asta nu e atitudine, că are probleme psihice. Da, dezamăgitor, foarte dezamăgitor și, una peste alta, am intrat la dânsul, i-am arătat problema pe care o am, nu mi-a dat niciun diagnostic, nu mi-a zis nici măcar că e posibil să am ceva. Mi-a zis că nu am ce să caut la dermatolog, trebuie să mă duc la un doctor estetician, la chirurgie plastică, ceva de genul. Da, eu cumva sunt de acord că trebuie să mi se ia o probă de acolo, deci următorul pas e să merg la chirurg ceva, nu știu, să mi se ia o probă de acolo, să se vadă exact ce am, pentru că m-am săturat să merg la dermatologi, pur și simplu m-am săturat. E al cincilea dermatolog la care eu vin, m-am săturat și nu mai am nicio tragere să merg, sunt total dezamăgită de tot ce am folosit până acum și nu mi-a trecut.”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Citeste si: „Doi hipopotami!” Cum arată Mama Geta în costum de baie

Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies