Alexandru Rafila are Covid-19! Avertisment din izolare: ce medicament nu trebuie să iei, sub nicio formă


Alexandru Rafila a fost infectat cu coronavirus și a dezvăluit care sunt medicamentele de care trebuie să se ferească cei infectați.


In articol:

Cunoscutul profesor Alexandru Rafila a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus, la câteva zile după ce și soția acestuia a aflat că are Covid-19.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a anunțat joi seara că este infectat cu Covid-19 și că se află în izolare la domiciliu.

Citeste si: Detalii despre vaccinul Sputnik V: pacienții nu au voie să consume alcool 42 de zile de la administrare

„Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecţia şi în cazul meu. Asta este situaţia. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Cât se vede, sunt ok. Am purtat mască...Problema a fost contactul cu un alt coleg care se testase cu foarte puţin timp în urmă.

Am mâncat împreună, copiii noştri s-au jucat împreună. Acesta a fost momentul în care am aflat- după câteva zile- că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg se confirmase infectarea cu coronavirus", a precizat Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila a dezvăluit ce tratament ia împotriva Covid-19[Sursa foto: Hepta]

Alexandru Rafila avertisment din izolare! Ce tratament ia

Cât despre tratamentul pe care îl ia, Alexandru Rafila a anunțat ce medicament să nu iei niciodată dacă ai Covid-19, deoarece este extrem de periculos.

Citeste si: Avertisment despre vaccinul anti-COVID-19! Poate fi periculos pentru anumite persoane

„Mă simt bine. Nu am o problemă deosebită. Fac şi tratament. Sunt compliant însă în general nu îmi place să fac exces de medicaţie. Medicaţia, atunci când trebuie şi cât trebuie. Şi nu iau antibiotice. Acesta este un mesaj pe care-l transmit tuturor: infecţia cu noul coronavirus nu se tratează cu antibiotice, cu azitromicină.

Este, dimpotrivă, grav să iei azitromicină când eşti infectat cu noul coronavirus. Nici măcar în caz de febră mare. Trebuie să dăm sfaturi pentru că oamenii trebuie să fie informaţi. Azitromicina a fost recomandată iniţial în tratament, la început, când existau tot felul de încercări terapeutice, ulterior s-a dovedit că nu are niciun efect ci, dimpotrivă, generează rezistenţă la antibiotice, generează alte probleme şi este bine să o evităm", a explicat profesorul Alexandru Rafila, potrivit DC News.

Sursa: antena3.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Avertisment despre vaccinul anti-COVID-19! Poate fi periculos pentru anumite persoane

Cum se descurcă fiica Amaliei Enache la școală? Alma a început clasa pregătitoare și se confruntă cu primele greutăți

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Traian Berbeceanu, despre carantină în București: "Este nefiresc..."

Reguli noi de Sărbătorile de iarnă. Decizie drastică a autorităților

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Zodiac 9 octombrie 2022. Află ce zodie trebuie să fie atentă la tranzacțiile online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri