Alexandra Stan a lansat videoclipul piesei Dance! Iata cum arata!


Cantareata Alexandra Stan a lansat cel mai nou videoclip al sau, la piesa „Dance”. In ton cu muzica si versurile, clipul melodiei este plin de culoare si dans.

O explozie de energie si de sex appeal, noul video al Alexandrei Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doza de prospeţime acestei veri. Caracterul clubbin’, versurile optimiste si videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” sa fie perfecta pentru sezonul estival.

Totodata, look-ul fresh si atitudinea increzatoare ale Alexandrei Stan confera clipului vitalitate, pe care artista reuseste sa o transmita publicului in timpul fiecarui concert al sau.

Filmarile noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate timp de trei zile, in trei locaţii din Bucuresti. In ceea ce priveste coregrafia, aceasta este semnata de Emil Rengle, acelasi autor al miscarilor din „Thanks For Leaving” si „Cherry Pop”.

„Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan il prezinta publicului in acest an. Piesa este o invitaţie la dans pe care artista o adreseaza fanilor din intrega lume, iar single-ul vine cu o nota fresh si un ritm alert, elemente ce transmit multa energie si buna-dispoziţie.

Piesa „Dance” a fost compusa de Alexandra Stan impreuna cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James si Cosmin Basasteanu, iar producţia acesteia a fost realizata de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios), si Erik Lidbom. Single-ul „Dance” a fost lansat mai intai in Japonia, in urma cu doua zile, unde se afla deja pe primul loc in topul celor mai ascultate piese dance de pe iTunes.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

A murit Filip Şerban, fostul director economic al Direcţiei Silvice Suceava

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri