Ai venit cu o misiune speciala? Cum sa iti dai seama de chemarea ta pe aceasta lume


Multi oameni, in special cei care simt sau chiar stiu in adancul inimii ca au un rol in schimbarea lumii, par sa fi experimentat o „chemare” sau o schimbare care a inceput in urma cu 6-8 ani.

In cele mai multe cazuri, aceasta schimbare in gandire, perspective, abordare, stare de spirit activitati si/sau prioritati pare a fi rezultatul: unei pierderi sau morti; a unui divort sau esec al unei relatii; a unei boli si/sau simptom fizic sau a unui sentiment adanc de neimplinire in ciuda obtinerii unor succese nenumarate.

In ciuda factorului declansator, evenimentul sau evenimentele au impins fiecare persoana intr-o zona usor neconfortabila, nefericita, deconectat a vietii lor. Mai mult decat oricand se simt pierduti, confuzi si deconectati de la adevaratul lor scop, cale si nu mai simt bucuria si se confrunta cu probleme mentale, fizice si spirituale.

Totusi, aceasta perioada tulbure ii ajuta sa se pregateasca pentru rolul de lider pentru ce se va intampla in viitor. Ei sunt cei care fac parte din „Primul Val”, iar deconectarea apare pentru a-i ajuta. Provocarile cu care s-au confruntat sunt pentru a-i ajuta sa rezolve si sa scape de problemele mentale si atasamente; sa le intensifice talentele si sa-i conecteze intre ei pentru a impartasi, creste si a le mobiliza eforturile pentru anii ce vin.

Te afli in acest prim val? Cei mai multi dintre acesti pionieri se confrunta cu urmatoarele:

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri